2017 m. vasario 27 d., pirmadienis

Morkos ziemai receptai žiemai

Morkos ziemai receptai žiemai DELFI - Tinklaraštininkių iš „Mamukynas. Receptas atsargoms žiemai - gėrybės žiemai. Cukinijas supjaustome mažais kubeliais, morkas sutarkuojame burokine.

Morkos ziemai receptai žiemai
Svečiuose valgiau labai skanią cukinijų mišrainę žiemai. Reikės: 1 kg morkų, 2-3 skiltelių česnako; sūrimui: 1 l vandens reikės 2 šaukštų druskos. Nuskustas morkas sutarkuoti burokine tarka, įspausti.


Reikės: 6 kg burokėlių(sverti žalius), 4 kg morkų, 4 kg svogūnų, 0,5 l.

Morkos ziemai receptai žiemai
Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepkite su aliejumi. Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai. Burokėlius ir morkas išvirti, nulupti ir sutarkuoti. Svogūnus pakepinti aliejuje kol pagels. Tada viską sudedam į puodą, užpilam obuolių sultim ir tr. Nuplautas ir nuskustas morkas stambiai sutarkuokite ir keptuvėje apkepkite su trupučiu aliejaus. Morkas nuvalykite, supjaustykite griežinėliais ir kaitinkite verdančiame.


Noriu patiekalo: Atsargos žiemai; Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita. Pirmosios atsargos žiemai savo rankomis: Pomidorų padažas ir Adžika (1).

Morkos ziemai receptai žiemai
Mūsų šeimoje morkas mėgsta tik mažoji, bet šitas konservavimo receptas pakeitė ir mūsų nuomonę. Visų pirma, jei ragaut užmerktomis akimis. Ingredientai: grybai (2 kg), svogūnai (2 kg), morkos (1 kg), aliejus, pomidorų padažas, kopūstai (2 kg). Morkas nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame burokine tarka arba pjaustome šiaudeliais. Nuluptus svogūnus supjaustome kubeliais. Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį.


Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai. Pagal paiešką: “morku ir svogunu misraine ziemai” rasta receptų 1000. Tai kur tie uošvienių receptai blush2. Ypač tai būdinga,kai morkos yra laikomos žiemą,jos tarkime būna.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...