2017 m. vasario 27 d., pirmadienis

Pirk ir laimek 2016

Pirk ir laimek 2016 LIPTON pakuotę ir laimėk pagrindinį prizą – 2 savaičių kelionę 2 į KOSTĄ RIKĄ. Pirk P&G produktų, gauk nutrinamą žaidimo kortelę kasoje, tikrink, ar laimėjai. Surask auksinį FINISH POWERBALL, laimėk 5 000 Eur.

Pirk ir laimek 2016
Pirk POLS ledus ir laimėk nemokamą porciją“ terminai ir sąlygos. Pirk KIN priemonę ir laimėk KIN plaukų tiesintuvą! Laimėkite SYOSS GLOSS SENSATION rinkinius visiems metams 2016-10-09. Skelbiame konkursą, kurio metu užsakydami VIP arba ADMIN iki spalio 1 dienos, galite padvigubinti.


Pirk ir laimek 2016
Aš perskaičiau ir sutinku su žaidimo taisyklėmis. Vilnius (toliau – „Organizatorius") organizuoja akciją „Pirk kelionių agentūros (organizatoriaus) „Topturas" kelionę 2016 metų sezonui ir laimėk Naujųjų. Lietuvos kepėjo“ akcijos „Laimėk automobilį! Akcijos galiojimo laikas: nuo 2016-01-19 iki 2016-03-29 imtinai. Mamytės, atskubame pas Jus su puikia žinia! Pirk ledus Magnum ir laimėk kasdien!


UAB „Unilever Lietuva Distribucija“, įmonės. Teikiamų kavos rūšių aprašymai, patarimai kaip ruošti kavą. Milupos“ produktų loterija – pirk ir laimėk su „Ačiū“ kortele!

Pirk ir laimek 2016
Registruok čekį ir pažymėk savo mylimiausius lūpų dažus. Pirk bet kurį NYX Professional Makeup produktą 2. Smagios akcijos ir žaidimai, kuriuose galite laimėti keliones, pilnus šaldytuvus maisto ir kitas šaunias gėrybes! Dalyvaukite ir laimėkite IKI dovanas!


LAIMĖK NET 12 SAVO MYLIMIAUSIŲ LŪPŲ. Pirk „Kalnapilio Original”, rink kamštelius ar liežuvėlius su užrašu „marškinėliai” ir iškeisk juos į marškinėlius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...