2017 m. vasario 27 d., pirmadienis

Varskes pyragas beata

Varskes pyragas beata Beatos savaitgalio receptas: „12 minučių“ varškės pyragas. Susižavėjimas akimirksniu ir, atrodo, nieko nėra už jį geresnio. Tobulas žieminis pyragas, kuris nepavykti tiesiog negali… Pirmiausiai nulupu obuolius, išimu sėklytes.

Varskes pyragas beata
Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį. Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai. Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai. Labai lauksiu :) Daugumos išgirtas pyragas, traškus ,švelnus.


Varskes pyragas beata
Beata gamina varškės tortą (beveik tortą). Originalus jo pavadinimas "Vilmos obuolių ir varškės pyragas", bet pagalvojau, kad pas mane šis pavadinimas skambės keistai :) Šis pyragas. Kad ir paprastu, bet labai skaniu kakaviniu varškės pyragu. Beata sako, kad čia yra Vilmos geriausias obuolių pyragas su varške. Vilma, kaip supratau, yra Beatos draugė. TV3 laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson specialiai lrytas. TV3, laida kurioje daugiausia receptų, ir visi didieji hitai: varškės pyragas, spurgos ir varškėtukai kuriuos. Jeigu mėgstate varškę ir moliūgus, šis pyragas turėtų jums patikti.


Jis kiek primena sūrio pyragą, skaniausias atšaldytas ir gausiai apibarstytas cukraus bei.

Varskes pyragas beata
Varškės kremo skonis labai panašus į mascarponę. Sveikos, as ka tik iskepiau Beatos melyniu ir varskes pyraga, labai skanus wub. Taip, taip - tai tas pats Beatos draugės pyragas, kurį kepa visas Vilnius. Ką ten Vilnius, ko gero, visa Lietuva :) Ir aš visada nustembu, kad. PRIEŠISTORĖ Taip taip, čia tas pats Beatos išgirtasis Vilmos varškės ir obuolių pyragas, kurį jau kepa visa Lietuva ir ne tik :) Prie pagyrų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...