2017 m. kovo 29 d., trečiadienis

Alpinistas zodzio reiksme

Alpinistas zodzio reiksme Alpinistas - (pranc. alpiniste < lot. alpinus- Alpių): 1. Kalbų žodynai; Vertimas; Terminai; Tarptautiniai žodžiai; Vardai; Pavardės. Ozavos sistema, kurioje didelė reikšmė tenka.

Alpinistas zodzio reiksme
Garsiai ištarkite spalvas, kuriomis parašyti žodžiai. Išbandykite alpinistų testą: užduotis abiems smegenų pusrutuliams iš karto! Tik va ketvirtoj eilutėj pradžioj esantys tokios pat spalvos ir reikšmės žodžiai sumaišo truputį. Karabinai yra alpinistų, ugniagesių įrangos dalis.


Alpinistas zodzio reiksme
Melinskaitė), įkopta į Gedimino Akstino ir Lietuvos alpinistų viršūnes. Gerai, kad Dainius anksti suprato fizinio pasiruošimo reikšmę. Valentino Markevičiaus laiško, parašyto Dainiui negrįžus, žodžiai: ,,Dainiau! Kiek traumų kalnuose yra patyręs vienas garsiausių šalies alpinistų Vladas Vitkauskas (nuotr.), kuriam pasidavė aukščiausios pasaulio. Jei lietuviško termino kelios reikšmės turi skirtingus atitik-. Profesionalus alpinistas yra turbūt tas, kuris iš to duoną valgo. Kaune įkurta pirmoji Lietuvos alpinistų organizacija.


Elbrusas (pavadinimo reikšmė – „viršūnės dvynės“) – kalnas Kaukazo. Pats žodis orientavimasis (angl. orienteering), kilęs iš švedų kalbos žodžio "orientering".

Alpinistas zodzio reiksme
Tuo pat metu į Nepalą atvyksta anglų alpinistų grupė, kurios tikslas – užkopti į Kančendžangą. Azijos žodžio, Šambala, nekasdienę reikšmę. Savo knygoje „Everestas – manoji lemtis“ Vladas žodį Kalnas rašo iš didžiosios. Pirmą kartą alpinizmo istorijoje nuo Everesto keteros aukščiau 8 km. Raseinių rajono savivaldybė yra vakarinėje Lietuvos dalyje, beveik pačiame Lietuvos centre, Kauno apskrities.


Bet yra ir kita žodžio reikšmė, sutampanti su „aukštai" reikšme: ji ne mažiau tikra. Besimokydamas alpinizmo pasiekiau tam tikrą profesionalumo lygį - malonu. Tai labai svarbus žodis su didele unversalumo ambicija, todėl jis turėtų būti kuo neutralesnis. Motyvas: panaikinti šio svarbaus žodžio lytinį šališkumą. Manau, neigiama reikšmė yra tik atsitiktinumas, nes gramatinės logikos. Tarkime, dabar, kai sakoma „trys alpinistai“ galima numanyti, kad tai vyrai ir (gal būt) moterys.


Atskleisite žodžio ,,karjera“ reikšmę. Jausmas, kurį patiria aukščiausią pasaulio viršukalnę pasiekęs alpinistas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...