2017 m. kovo 29 d., trečiadienis

Forum cinemas nuolaidos su aciu kortele

Forum cinemas nuolaidos su aciu kortele Forum Cinemas ir Maxima Jums dovanoja nuolaidas į kiną ir linki nepakartojamų įspūdžių! Taisyklės naudojantis AČIŪ kortele kino teatruose „Forum Cinemas“. Pereiti į Bilietų kainos su KINO KLUBO kortele ŠIAULIUOSE ir PANEVĖŽYJE - NUOLAIDOS KINO TEATRO BARE, Kino draugas, Kino fanas, Kino guru.

Forum cinemas nuolaidos su aciu kortele
FORUM CINEMAS specialūs pasiūlymai su AČIŪ kortele. Pirkdami prekybos centruose MAXIMA, visuomet pateikite savo AČIŪ kortelę ir kaupkite. Maximos pinigo, bilietui suteiksime 3 Lt nuolaidą. Tomas Aminovas Forum Cinemas1 gruodžio 2014Forum Cinemas30 lapkr.


Forum cinemas nuolaidos su aciu kortele
Sveiki, kokias nuolaidas suteikia aciu kortele perkant bilieta i kina forumcinemas? Nerandu niekur info, aciu is anksto. Bilietai su nuolaida, pateikus AČIŪ kortelę, parduodami FC kasose. Lietuvoje, kuris pradėjo savo veiklą 1998 metais. Atlikdami apklausą, siekiame nustatyti vartotojų požiūrį į Maxima nuolaidų kortelę. Bet, ar nuolaidos studentams yra tokios patrauklios, kad studentai susižavėtų ir pasinaudotų jomis? Daily Card, Omin ID, Laisvalaikio nuolaidų kortelė bei kitos lojalumo kortelės.


Ačiū už pasiūlymą, atsižvelgsime į jį ir dėsime pastangas, jog ir.

Forum cinemas nuolaidos su aciu kortele
Ir rugpjūčio 18-ą dieną su AČIŪ kortele Jūs galėsite pasirinkti bet kurį filmą, ar net. Kokios jusu piniginej must have nuolaidu korteles? Anksciau dar forum cinemas su ja nuolaidos buvo, dabar ir tu nebera :-D. Smagu žinoma, bet jeigu ačiū kortelė nebūtų implantuota mano atsiskaitymo kortelėj. Nuolaidų medžiotojai tiek šiame kino teatre, tiek „Forum Cinemas“.


Nes buna kad padaro 2-3 lt nuolaida tai ar tiek ir nuskaiciuoja ar maziau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...