2017 m. kovo 16 d., ketvirtadienis

Bonell spyruoklės

Bonell spyruoklės Nors jos reaguoja į kūno pozų pasikeitimą gana greitai, iš tikrųjų jos neprisitaiko prie. Mirivona baldams naudojame kūgines spyruokles BONELL ir kišenines spyruokles. BONELL spyruoklių čiužiniai - platus pasirinkimas, gera kaina.

Bonell spyruoklės
Kišeninės spyruoklės POCKET pagamintos iš tvirtos, storos, specialios. Bonell spyruoklių sistema yra labiausiai paplitusi ir žinoma klasikinė spyruoklių sistema. Klasikinių (bonell) spyruoklių čiužinyje visos spyruoklės sujungtos tarpusavyje, todėl jaučiamas liūliavimas. Atskiros spyruoklės iš vidaus supintos į spyruoklinį. Klasikinių FK (bonell) spyruoklių čiužinyje visos spyruoklės sujungtos tarpusavyje, todėl jaučiamas liūliavimas.


Užtikrinama atrama kūnui, tačiau kadangi tokio. Gaminame šių aukščių "Bonnell" spyruokles: mažo diametro 6 cm, 7 cm, 8 cm (4 vijų) didelio diametro 8 cm, 9 cm, 10 cm (4 vijų) ir 12 cm (5 vijų). Plačiausias čiužinių ir patalynės pasirinkimas, platus prekių asortimentas žmonėms su negalia ar spec. Sėdimųjų dalių čiužiniams gaminti naudojame poroloną (elastinis putų poliuretanas), didelio elastingumo poroloną (HR), kūgines spyruokles BONELL ir. Spyruoklių tipai ir jų privalumai bei trūkumai: 1. Is ko dazniausiai gaminami ciuziniai? Taip pat čiužinių gamyboje naudojamos įvairios spyruoklės. Atvirų porų putų poliuretano perdanga.

Bonell spyruoklės
Kokoso pluoštas impregnuotas lateksu.


Tai praktiški čiužiniai, patrauklūs kokybės ir kainos santykiu. Bonnell tipo 5 apvijų spyruoklės teikia čiužiniams didesnį atsparumą svoriui ir ilgaamžiškumą. Kilmė: Europa Grotelės: Yra Pritaikyta čiužiniui: 800 x 1950 mm Čiužinys: Parduodama atskirai Patalynės dėžė: Yra Korpuso spalva: Pelenų. Pagal branduolio spyruoklių sujungimą būna dviejų tipų. Bonell” tipo spyruoklės sujungtos tarpusavyje – įspaudus vieną. Kainos (priklauso nuo audinio kategorijos): 698 Lt (0), 741 Lt (I), 784. Vidus: bonell spyruoklės iš abiejų pusių dengtas putų poliuretanu. Lova ,Komfort“ su karkasiniu čiužiniu (bonell spyruoklės) bei patalynės dėže.


NAKTIS – vidutinio kietumo, klasikinis bonnel spyruoklių tipo čiužinys. Bonnel tipo spyruoklės yra tokios, kurios susiaurėja viduryje ir viena su kita jungiasi spiralėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...