2017 m. kovo 16 d., ketvirtadienis

Peleda rankines

Peleda rankines Handcrafted genuine leather goods. Viską matanti ir serginti, kasdienybės palydovė, nesitraukianti nuo šono nei leidžiantis į požemius, nei kopiant į bokštus. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių.

Peleda rankines
Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų! Geda peleda rankine, tamsiai bordo spalva. Vis labiau plintanti internetinė prekyba sugundė ir mane, o dar ir prekės kūrėjai, ir gamintojai lietuviai – tobula. Gėda pelėda“ rankinių kūrėja Kristina Lisauskė: „Geriausias yra paprasto krepšio principas – susimeti daiktus ir bėgi“.
Peleda rankines
DELFI - Rankinių dizainerė Kristina į kūrybą pasinėrė netikėtai, tačiau šiandien ji tvirtai.


Kodėl būtent pelėda puošia Jūsų kuriamas rankines? Vilniuje, prekybos ir renginių centre VCUP, atidaro „Pop Up“ tipo parduotuvę. Užsiimti rankinių kūrimu kaunietė Kristina Lisauskė (31) nusprendė 2013 m. Pastaruoju metu Lietuvos įžymybės viena po kitos dėvi vis įspūdingesnes rankines. Exit to the city“ pasirodysianti „Gėda pelėda“ įkūrėja Kristina Lisauskė įsitikinus, kad rankinės. Rankines kurti arba jau nusipirktas patobulinti mane visuomet traukė labiau nei. Edituke30 10 € 35 Lt; Naujas kaklo.


Rankine peleda su rankena - Rankine peleda su defektuku, kazkuo aptaskem, nebandziau spec priemonem valyti. MARGA MASĖ rankinė "PELĖDA" iš marga masė - kaina, nuotraukos. Rankinės rankenos per 10 mėn išsitampė, vaizdas ir odos tvirtumas labai jau apgailėtinas. Originalus, spalvotas ir žaismingas rankinės laikiklis. Gėda Pelėda: "Mano laikas yra naktis, naktis prieš aušrą. Praktiška dovana kiekvienai moteriai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...