2017 m. kovo 29 d., trečiadienis

Graiku dievai pagrindiniai

Graiku dievai pagrindiniai Graikų dievai – senovės graikų garbinti dievai. Jie buvo vaizduojami kaip turintys ypatingų galių ir esantys nemirtingi. Dvylika olimpiečių arba Olimpo dievai graikų mitologijoje, buvo vyriausi graikų panteono dievai, gyvenę Olimpo kalno viršūnėje.

Graiku dievai pagrindiniai
Nusprendžiau įdėti straipsnius tai kas domina mane ir gali sudominti kitus. Pasaulį valdančių dievų elitą sudarė trys dievų generacijos. Pirmoji karta buvo pirmapradžiai dievai: Gaja.


Viskas iš ko atsirado - pasaulis ir nemirtingi dievai.

Graiku dievai pagrindiniai
Jis buvo vienas iš pagrindinių Olimpo dievų. Hadas, Mirusiųjų Dievas, požemių valdovas, Plutonas. Apolonas, Saulės, šviesos Dievas ir meno globėjas, Apolonas. Iš pradžių buvo vien amžinas, beribis, tamsus Chaosas - gyvybės šaltinis. Visi nemirtingieji dievai atsirado iš beribio Chaoso.


Dzeusas — graikų mitologijoje vyriausias dievas, dievų ir žmonių tėvas, Olimpo. Iš jo atsirado Uranas – Dangus, gyvybės gimdytoja ir penėtoja Gaja. Pagrindinės Dievybės: Acheloja – menka mėnulio dievybė. Ne visi dievai buvo tie patys, išliko ir grynai "romėniškų" dievų bet pagrindiniai.

Graiku dievai pagrindiniai
Trojos karas – dešimt metų trukęs legendinis karas, vienas iš pagrindinių įvykių graikų mitologijoje, turėjęs didelę įtaką antikinei kultūrai (literatūra, dramaturgija). Graiku dievai ir didvyriai konspektas, analize, verslo planas ir kiti mokslo darbai. Klasikiniu laikotarpiu atsirado pagrindinės su Senovės Graikija siejamos. Pagal šią vietą jie vadinami Olimpo arba Olimpiniais.


Konspektai, Humanitariniai mokslai, Istorija, Kiti jo vardai Plutonas, Aidas, Aidonėjas. Hadas - senovės graikų požemio pasaulio dievas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...