2017 m. kovo 20 d., pirmadienis

Kiaurarasciu mezgimas virbalais schemos

Kiaurarasciu mezgimas virbalais schemos Stanislava Vaitkeviciene pamačiau facebook raštą gal daugiau tinka šalikui patiko pabandžiau vėliau megzti gavosi ne taip dabar nerandu. Renkantis mezgimo raštus labai svarbu pritaikyti tiek virbalų, tiek siūlų storį. Jei norite, kad mezgamas daiktas būtų lengvas ir purus, rinkitės kiauraraščio raštus.

Kiaurarasciu mezgimas virbalais schemos
Mezgimo raštų su schemomis kolekcija. Auksine kolekcija-rastai virbalais. Keturių akučių kiauraraštis 132 Konfeti.


Kiauraraštis tikrai nėra sudėtingas.

Kiaurarasciu mezgimas virbalais schemos
Sveikos, megsiu sali kiaurarasciu, planuoju koki 60 cm ant 1,8 metro. Gal kas zinote kiek reiktu nusipirkti tos Kid mocheros? Ieškau šio raštelio schemos 4u. Gal kur turit po ranka sarafano apačios (kiauraraščio) raštuką? Mezgant si megztuka pravartu tureti atsarginiu virbalu, ne tik 2 su.


Siaip sis rastas labai sudetingas, kiaurarastis mezgas is abieju pusiu. Baltoji meška" nemokama mezgimo schema. Kaip megzti šaliką kiauraraščiu? Nesudėtingos mezgimo virbalais schemos skirto.

Kiaurarasciu mezgimas virbalais schemos
Jei ta bella medvilne tiktu tai as gal uzsiimciau su ziuo kiaurarasciu gal puse. Kojinių ir šlepečių mezgimas virbalais. Su išsamiais aprašymais ir schemomis.


Vienspalvis raštas - kai mezgame vienos spalvos siūlais, keičiant mezgimo techniką. Rankdarbiai: raštai: KIAURARAŠČIAI. Suknutės dydis daugiau universalus, nes dėl raštelio, kuriuo ji numegzta, ji tikrai nebus apsmukusi ir neatrodys per didelė, bet dėl mezgimo būdo puikiai. Kas liečia mezgimą ar nėrimą, lietuviškai paieškas darau retokai. Paprastos pynutės ir kiauraraštis gali būti stilingi. Bet grįžusi namo pabijojau - kur kas labiau draugauju su vąšeliu nei su virbalais.


Rekomanduojama turėti 4-5 mm storio virbalus. Nesudetingos mezgimo virbalais schemos skirto pradedantiems. Neseniai aptikau toki dalyka kaip kiaurarastis (cia virbalais).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...