2017 m. kovo 20 d., pirmadienis

Papuosalai su geltonuoju topazu

Papuosalai su geltonuoju topazu Aukštos kokybės GLAMIRA papuošalai su Žydrasis topazas. Ruduo baigiasi, visa, kas gyva ruošiasi žiemos miegui. Rūstybė ir amžinybė, ambicijos ir ištvermė-savybės būdingos skorpionui ir Plutonui , skatina.

Papuosalai su geltonuoju topazu
Papuošalai ir mineralaijuvelyrinių dirbinių ekspozicija. Manoma, jog pavadinimas “topazas” kilęs nuo vienos pirmųjų jo radimviečių. Tikime, kad rankų darbo žiedai – tai papuošalai, kuris gali būti perduodamas iš.


Pavadinimas topazas yra kilęs iš sanskrito ir reiškia ugnį.

Papuosalai su geltonuoju topazu
Pagaminta iš: 375 prabos geltonojo aukso Dydis: 17. Auskarai su topazu, Juvelyriniai dirbiniai iš sidabro su pusbrangiais akmenimis - rubinu, smaragdu, safyru. Geltonasis topazazas padeda įveikti stresą, ramina. Gaminio papuošimas: Akmuo - mistinis topazas Gaminio. Pirmiausiai papuošalas turi būti įdomus, reikšmingas ir ne itin brangus.


Auksinis moteriškas žiedas su dūminiu kvarcu ir cirkoniais. Sidabrinis žiedas su mėlynuoju topazu - 190869BTP. Lietuvoje papuošalus su akmenimis žmonės renkasi labai atsargiai. Nepaprasto grožio geltonojo aukso žiedas su topazu, safyru ir rubinu, sukurtas. Siunčiant taip pat supakuojame į dailias ir šiuolaikiškas papuošalų dėžutes. Painiojamas su berilu, topazu, geltonuoju turmalinu.


COISITAS padeda nusivylusiems žmonėms atgauti stabilumą, įgyvendinti savo idėjas ir norus. Autorinės juvelyrikos ir dizaino papuošalų galerija. Todėl jei perkate dirbinius būtent su šiais akmenimis, rinkitės papuošalų komplektus: žiedą su auskarais. Pagrindinis Skorpiono akmuo – geltonasis topazas. Pradžia PAPUOŠALAI ŽIEDAI 18 karatų auksu užpildytas nuostabus žiedas su.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...