2017 m. kovo 22 d., trečiadienis

Kiek kainuoja gimdymas kauno klinikose

Kiek kainuoja gimdymas kauno klinikose Gimdyti galima kaip tik nori, jei zinoma nera kontraindikaciju. Tą pačią minutę pasijutau geriau, nors ir žinojau, kiek visa tai man kainuos. Kauno 2-ojoje klinikinėje ligoninėje gimė 1055 naujagimiai. Jame veiks atnaujintos gimdymo palatos, Akušerijos ir Ginekologijos skyrių. Kauno klinikų skyriai, kuriuose teikiamos mokamų palatų paslaugos. Netyčia čia užsukau, nes gali tekti gimdyti klinikose, nors labai to nenorėčiau.


Atvirai sesė sakė, kad iki gimdymo jis nieko neima, o vėliau tėvai atsidėkoja kiek gali, bet sumos.

Kiek kainuoja gimdymas kauno klinikose
Atomine, gal gali i az parasyt kokios kainos tariantis dabar? Kauno medicinos universiteto klinikos, 2633, Paskutinė žinutė. Krikščioniškieji gimdymo namai (Respublikinės Kauno ligoninės klinika), 2630, Paskutinė žinutė. Nepatyrę, o kartais ir patyrę tėveliai už gimdymą pasiryžę pakloti nuo 500. Pavarde,kontaktai), taip pat uz info,kiek kainuoja planinis CP. Ji klausė gydytojos, kiek kainuotų, jei ji priimtų gimdymą.


O mano nuomone tokia, jei duodi, tai ir ima ir. Gal kuri neperseniausiai ( savaite ar dvi) gimdet kauno klinikose? Gimdymas namuose: policija jau kalba apie prekybą žmonėmis (887). Gimdyklos sąlygos priartinamos namų aplinkai – kiekviena moteris gimdo atskiroje gimdykloje, kartu su ja gali būti jos. Apie jokį atsiskaitymą, kiek kainuos gimdymas, nė kalbos nebuvo. Kursai vyksta Šiaurės šeimos klinikoje. Ukmergės ligoninės gimdymo skyriaus „pagerintoji“ patalpa parai kainuoja 30 Lt. Klinikoje išvardintoms paslaugoms paprastai taikoma priemoka už pagerintą.


Mankšta po gimdymo salėje grupinė (30 min.).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...