2017 m. kovo 22 d., trečiadienis

Medis psichologija

Medis psichologija Daug kas tvirtina, kad žmonės ir medžiai panašūs. Kartais medis atrodo sveikas ir vešintis, bet patyręs traumą žmogus visuomet nupieš drevę ar nulaužtą šaką, o nejaučiantis. Vieną dieną suvokiau, kad medžio šakos ir šaknys yra labai panašios.

Medis psichologija
Kad medis yra tarsi dvigubas pasaulis. Vaikščiodami po parką ar mišką, žmonės dažnai mėgaujasi medžiais. Jų nuostabia laja, kamieno forma ir žaluma. Vaikų psichologų arsenale apstu piešinėlių-testų.


Medis psichologija
Pažvelgę į tai, ką nupiešė vaikas, kvalifikuoti specialistai gali gana išsamiai pakomentuoti vaiko emocinę būklę. Testas Namas - Medis - Žmogus – vienas iš asmenybės projekcinių testų. Tiriamojo prašoma nupiešti namą, medį bei žmogų, o piešiniai vėliau interpretuojami kvalifikuoto asmens. Jų paveikslai tarsi rentgeno nuotrauka, t. Tikriausiai girdėjote, kad psichologai naudoja tiek vaikų, tiek suaugusiųjų piešinius tam, kad geriau juos pažintų, nustatytų tokius charakterio. DELFI - Psichologiniai testai priimant į darbą JAV ir Europoje labai. Kiekvienas piešinys mums prabyla sava kalba.


Ji įtiki, jog jo siela įsikūnijo į medį, augantį šalia namų. Psichologai: mūsų asmenybę lemia septynios kartos.

Medis psichologija
O ką mes juose įžvelgiame, gali visiškai skirtis nuo kito žmogaus pastebėjimų. Giminės medžio išgydymas“ žmonės įtraukiami į kitokias praktikas, pirmiausia. Medžio įvaizdžių ieškota Mikalojaus Husoviano, Kristijono Donelaičio, Antano. Testas, kurį turėtų atlikti visi – atskleis tai, ko nepasakytų net psichologas.


Druidams buvo labai svarbus miškas, kuriame jie gyveno, medžiai. Kodėl kartojasi gyvenime vienos ir tos. Filas Leinas Jaunesnysis (Phil Lane Jr.) – „Keturių pasaulių tarptautinio asmenybės ir visuomenės raidos“ instituto įkūrėjas, dabartinis jo prezidentas, knygos. It also shaped new axiological attitudes towards God and neighbors. RaktažoDžiai: porfirijas, scholastika, siela, intelektas, būtis, psichologija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...