2017 m. kovo 20 d., pirmadienis

Naudotos kuprines

Naudotos kuprines Mokyklinė kuprinė mergaitei, tinkanti nuo pirmos klasės. Kuprinės savybės: - ergonominė nugarėlė. Mažai tvarkingai naudotos,patogios,patvarios,išvaizdžios,gal labiau tiktu vyresniems.

Naudotos kuprines
Tikrai gali būti naudojamos kelionėms,stovyklaujant. Herlitz firmos kuprinę mergaitei, svoris 700g, su pakietinta nugarėle, atšvaitais, plačiomis petnešomis. Siūlome naudoti kaip kuprines ir kaip lagaminus (55-40-20) cm, kuriuos be. Kokybiškos naudotos kareiviškos prekės kariams ir civiliams.


Naudotos kuprines
Didelis kareiviškų kelnių, megztinių, kombinezonų ir kostiumų pasirinkimas. Mes turime kuprinių tokių gamintojų kaip NIKE, ADIDAS, EASTPAK, HOT ir kitų. Prekių paieška pagal raktažodį kuprines el. Pirkėjams garantuojame patrauklias kainas, saugų pirkimą, patogią prekių paiešką ir užsakymą. Regatta“ gaminamos turistinės, kasdieniniam nešiojimui skirtos ir vaikiškos kuprinės yra kuriamos galvojant apie jūsų patogumą ir jūsų bei jūsų. Kiek tau ten litrų tos kuprinės reikia?


Ir ar kas nors parduoda GERAS naudotas kuprines? Su paminkštinta nugara, kietu dugnu. Parduodu naudotą kuprinę Patio, tinkančią pradinukui.

Naudotos kuprines
Naudotos kuprinės, 2 skyriai su ergonomiška nugarėle, pagaminta iš orui laidžios medžiagos, minkštos. Superkame, parduodame naudotą Canon fototechniką. Pirkta iš aic, naudojau vos porą kartų. Kuprinaitė pasiūta iš trinčiai ir plyšimui atsparaus 1000D.


Jus domina parduodami motociklų krepšiai, moto kuprinės? Parduodamų motociklų krepšių, moto kuprinių skelbimai pateikiami sąraše.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...