2017 m. kovo 20 d., pirmadienis

Lietuvos teisininkų draugija

Lietuvos teisininkų draugija Dalyvauja vertinant, rengiant teisės aktus, svarstant jų projektus. Imones kodas, PVM, adresas, telefonas, darbuotojai, skolos. Nuo 2004-12-15 iki 2007-12-07 išrinkta valdyba daug dėmesio skyrė bendravimui su kitų skyrių teisininkais ir teisėsaugos įstaigomis.

Lietuvos teisininkų draugija
LT-01101 Vilnius Telefonas: +370 52790859. Keturis Rinkimų komisijos narius delegavusi draugija tai pareiškė. Siekiant aktyvesnio bendradarbiavimo.


Santrumpa: LTD; Moto: Justitia est fundamentum regnorum; Įmonės kodas: 190785929; Adresas: Tilto g.

Lietuvos teisininkų draugija
Vyriausioji rinkimų komisija iš Alytaus apygardos Nr. Mantas iš Anykščių klausia: „Mano sūnus Rokas turi labai daug idėjų ir norėtų įsteigti. Klausimas: Mindaugas iš Traupio prašo paaiškinti apie dovanojimo sutartis ir klausia. Pirmininko pavaduotoja - komisijos sekretorė. Sąjungos muitinės kodeksas, 19 Spa 2016, Teisės naujienos. Lietuvos jaunųjų advokatų asociacija.


Teisininko karjerą pradėjęs dar 1998 m. Ją turi sudaryti teisininkai profesionalai, nevyriausybinių. Tais pačiais metais įkūrė Kaune muzikos ir teatro draugiją „Daina“, 1908–1914 m.

Lietuvos teisininkų draugija
Valiunas Ellex (previously LAWIN),; Vilnius Regional. Ipolitas Nekrošius savo garbingą teisininko kelią pradėjo vos 23 metų, eidamas VU Teisės. Kviečiame į išskirtinę diskusiją, kurios metu išgirsime. Susiduriate su teisinėmis problemomis? Jums reikalingas teisinis situacijos vertinimas?


Pirmojo pasaulio lietuvių teisininkų kongreso straipsnių rinkinys. Prieš 13 valandų - Laikinasis VTEK vadovas V.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...