2017 m. kovo 23 d., ketvirtadienis

Odos imitacijos kelnes

Odos imitacijos kelnes Per dideles nusipirkau todėl esu priversta parduoti. Odinės ir odos imitacijos kelnės iš Otto. Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas.

Odos imitacijos kelnes
Pasirinkimas iš daugiau nei 500. Juodi leginsai su nėriniais ant kelių. Juodos kelnės su odos imitacija prie kišenių. Seksualios odos imitacijos kelnės.


Odos imitacijos kelnes
Odos imitacijos kelnės „GoodiesBrown“ Odos imitacijos. Stilingos, odos imitacijos kelnės, kurios suteiks Jums žavesio bet kurią akimirką. Pagaminta iš medžiagos turinčios tamprumo. Stilingos, tiesaus kirpimo kelnės iš odos imitacijos medžiagos, pilkos spalvos. Ypač madingos šį sezoną odos imitacijos kelnės, kurios gražiai priglunda prie kūno ir išryškina moteriškus privalumus. Puikiai dera prie bet kokios aprangos. DIRBTINĖS ODOS TAMPRĖS Detalės. Tamprūs leginsai su odos imitacija Visas vaizdas.


Tamprios kelnės su odos imitacijos efektu.

Odos imitacijos kelnes
Medžiaga: Medvilnė 70%, polisteris 25% ir elastanas 5%. Kelnes su odos imitacija pilkos spalvos2 Kelnes su odos imitacija pilkos spalvos Kelnes su odos imitacija tamsiai pilkos spalvos Kelnes su odos imitacija tamsiai. Labai grazios tik gaila man jos netinka. Pirko londone mokejo 35 svaras tai 150lt dydis raso 8 ,tai yra XS-S dydis. XS(34), S(36), M(38), L(40), XL(42).


Krūtinės apimtis, 80-86cm, 83-90cm, 87-94cm, 91-98cm, 95-102cm. Liemens apimtis, 63-68cm, 66-72cm, 69-76cm, 73-. Būk šiuolaikiška bei madinga dėvėdama elastines tampres. Stilingos vienspalvės moteriškos tamprės yra ne tik madingos. Eur už patogias ir seksualumą pabrėžiančias kelnes iš eco odos!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...