2017 m. kovo 28 d., antradienis

Samsung galaxy s7 edge deklas

Samsung galaxy s7 edge deklas Greitas (1-3 darbo dienos) ir nemokamas pristatymas. Geros kainos, didėlis pasirinkimas- silikoniniai, plastikiniai, odiniai, atverčiami ir ariginalus mobiliųjų telefonų dėklai. Galaxy s7 edge telefonų dėklai, turime pagamintų iš odos, iš kieto plastiko, silikono, dėklai pritaikyti galaxy s7 edge telefonams.

Samsung galaxy s7 edge deklas
Samsung S7 EDGE dėklai telefonams. Pusiau minkšti dėklai Galaxy S7 Edge. Flip Cover dėklas puikiai apsaugo Galaxy S7 Edge nuo. Išsirinkite už patrauklią kainą.


Samsung galaxy s7 edge deklas
Dėklas Clear View Galaxy S7 Edge. Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Kaina taikyta laikotarpiu nuo 2016-11-21 iki 2016-11-26. Nuo dėklų, kurie ne tik apsaugo, iki greitai įkraunančių įkroviklių. Jūsų svarbioji kortelė yra saugi, nes dėklas tvirtai priglunda prie „Galaxy S7“ ir „S7 edge“ ir pagrąžina telefono išvaizdą. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Yra ir įvairiausių kitokių atverčiamų bei.


Led View Cover Galaxy S7 Edge GoldLed View Cover Galaxy S7 Edge Gold. Išmanusis telefonas SAMSUNG GALAXY S7 EDGE G935 32GB Juodas.

Samsung galaxy s7 edge deklas
LED ekranas leidžia greitai ir lengvai naudoti peržiūros funkcijas, bei reaguoja į lietimą. Jo atspindinti, beveik permatoma danga pabrėžia Galaxy S7 Edge. Aukso spalvos, - Ypatingai patogus, nes nebūtina atversti, kad matyti visą svarbiausią informaciją: laiką. Unikalus modelio kodas: EF-NG935PBEGWW.


DĖKLAI, SAMSUNG GALAXY S7 EDGE - DĖKLAS, SAMSUNG GALAXY S7 EDGE - DĖKLAS kaina, SAMSUNG GALAXY S7 EDGE - DĖKLAS informacija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...