2017 m. kovo 23 d., ketvirtadienis

Siauliu akropolio kinas

Siauliu akropolio kinas UAB "Forum Cinemas", pasirašiusi ilgalaikę sutartį su. Didžiausias kino centras ketvirtajame pagal dydį Lietuvos mieste. Lietuvoje, kuris pradėjo savo veiklą 1998 metais.

Siauliu akropolio kinas
Kino centre vienu metu filmus gali žiūrėti 1 000 Šiaulių kino filmo mėgėjų. Animacinė komedija, V Rodoma: Šiandien 3D 11. Tai vietos, kur Jūs galite žiūrėti arba rodyti filmus. Kino teatras “Forum Cinemas Šiauliuose”.


Siauliu akropolio kinas
INFO - kokybiška informacija apie kiną, filmų recenzijos, tikslus seansų laikas, didžiausia informacijos bazė. Jau šį trečiadienį Forum Cinemas – visi bilietai į kiną tik nuo 3€. D kinas (5D cinema) – tai jau Lietuvos žiūrovams gerai pažįstamas 3D (trijų matmenų vaizdas), kurį papildo specialus efektai, tokie kaip pvz. Pirkite internetu ir atsiimkite net 36 parduotuvėse! AKROPOLIO dovanų čekis – tai dovana, suteikianti pasirinkimo laisvę. AKROPOLIS – tai ne tik pirmaujantis prekybos centras, bet ir ištisas laisvalaikio pramogų kompleksas su kino salėmis, ledo arenomis, boulingais, vaikų. Požeminėje aikštelėje užsidegė automobilis. Akropolis“ sekmadienio rytą kilo gaisras.


Pastate, suveikus signalizacijai.

Siauliu akropolio kinas
Du bilietai į ekstremalų 5D kiną Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Druskininkuose. Vieta: Vilnius, Klaipėda, Šiauliai, Druskininkai. Kovo 8-osios COSMOPOLITAN kino vakare – ULTRA HD formatu atkurtas. HALOTERAPIJOS seansas druskų kambaryje Vilniaus ir Šiaulių AKROPOLYJE. Le40r71b+namų kino sistema Ps-wtxq100.


Nuolaidos galioja tik Šiaulių AKROPOLIO parduotuvėse ir paslaugų teikimo vietose. D KINAS, Bilietai į 5D kino seansus - nuo 10 iki 12 Lt, plastmasiniai 3D. PC AKROPOLIS, ŠIAULIAI 8 (41) 422644. Kinas – menas ar pelningas verslas? Dalyvauja Šiaulių pučiamųjų orkestras (vad. G. Brūzga), Moksleivių namų teatro studija.


Kino Teatro PASAKA Repertuaras: 02.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...