2017 m. kovo 20 d., pirmadienis

Telefonai huawei p9

Telefonai huawei p9 Pats prisimenu kaip kažkada testavau „Huawei Ascend P7“ – telefonas sudužo jam nukritus iš 30 centimetrų aukščio ant minkštos žemės. Papildoma informacija: Greitas įkrovimas 38% per 30min. BITĖS salone ir gaukite 59 Eur vertės originalų aksesuarų rinkinį DOVANŲ!

Telefonai huawei p9
Rinkinį sudaro: „Huawei AP006L“ 5000 mAh talpos išorinė. Gausus mobiliųjų ir namų telefonų pasirinkimas už geriausią kainą. Apsilankykite ir išsirinkite jums tinkamiausią modelį!


Informaciją apie mobiliuosius telefonus pateikia gamintojai, ir mobilaus ryšio operatorius neatsako už pateikiamų duomenų atitikimą telefonų.

Telefonai huawei p9
Rezultatas – įspūdingas įrenginys su lygių neturinčia dvigubo lęšio 12 megapikselių. Pagrindiniu anonso akcentu tapo dviguba kamera su dideliais pikseliais. Huawei“ pristatė savo išmaniųjų telefonų flagmaną P9. Mažas įlenkimas kamputyje, bet ekranas neįskilo, o telefonas ir. Atmintinė (RAM) (GB): 2 259,00 € 269,00 €. Parduodamas Huawei ascend G7 telefonas. Kompanijos naujųjų telefonų reklamos kompanijoje dalyvauja ir aktorė Scarlett Johansson.


REVOLIUCIJA FOTOGRAFUOJANT TELEFONU. HUAWEI P9 Dual Titanium Grey mobilusis telefonas.

Telefonai huawei p9
Kaina taikyta laikotarpiu nuo 2016-10-03 iki. Didžiausios Huawei mobiliųjų telefonų nuolaidos ». Huawei P9 32GB Prestige Gold mobilus telefonas. Kaina su MEZON planu: Pradinė įmoka: 599 € Standartinė kaina: Pilna kaina: 599 €. Prekyba internetu kompiuterine technika, stambia buitine technika, mobiliais telefonais, sėdmaišiais, televizoriais, prek4miss sportui, laisvalaikiui, turizmui. Abiejų forma kažkuo panaši į „Huawei.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...