2017 m. balandžio 20 d., ketvirtadienis

Avokado kauliukas

Avokado kauliukas Jo minkštimo dedama į salotas, tepama ant sumuštinių. O dabar dietologai prabilo: mes išmetame pačią naudingiausią avokado dalį – kauliuką. Avokado kauliukas – naudingiausia šio vaisiaus dalis.

Avokado kauliukas
Avokadas laikomas labai naudingu produktu. Vaizdo įrašo kūrėjai tvirtina, kad avokado kauliukas – pati maistingiausia šio vaisiaus dalis. Jį išdžiovinus, susmulkinus į dalis ir sutrynus. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos.
Avokado kauliukas
Patariama pamirkyti kauliuką kelias minutes.


Noriu paklausti,ar avokado kauliukas yra valgomas,kaip jis naudojamas,kokios savybes,jei. DELFI - Be to, kad jie yra kreminės tekstūros ir skanūs, avokadai taip pat yra aukštinami kaip supermaistas – dėl juose esančių sveikųjų riebalų. Ypač naudingas ir avokado kauliukas, kuris dažniausiai nukeliauja. Ar ir Tavo namuose avokado kauliukas keliauja tiesiai į šiukšlių dėžę? Pasirodo, visą gyvenimą klydai - šio žalio gražuolio sėkla. Kauliuką galima pasisodinti ir bandyti avokadą auginti. Nors sakoma, kad pirktinių avokadų kauliukai nesudygsta, juk nuskinami nesubrandinti. Maistui sunokę vaisiai perpjaunami išilgai, išimamas kauliukas.


Avokado kauliukas
Prieš porą mėnesių ponia Lina, iš avokado pagaminusi salotas, kauliuko neišmetė, o nuo jo atsargiai nulupusi rudą plėvelę pasodino į miniatiūrinį vazonėlį. Perpjaukite avokadą per pusę, išimkite kauliuką. Pirmiausiai reikia avokadą sudaiginti. Suvalgyto avokado kauliuką pamerkite į indą su vandeniu. Vandens turi būti nedaug, kad apsemtų pusę ar trečdalį sėklos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...