2017 m. balandžio 20 d., ketvirtadienis

Knygos apie siuvima

Knygos apie siuvima Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 10 €. Kiekvienas siuvinys – tai savotiška kūryba. Pradžia Knygos Informaciniai leidiniai Laisvalaikis ir pomėgiai Siuvimo biblija.

Knygos apie siuvima
Siuvimo, panašiai kaip važiavimo dviračiu, įgūdžių niekada neužmiršite. Su šia knyga (ir kitomis) prasidėjo mano siuvimo kelionė. Skaičiau ją prieš miegą, prie arbatos ir visom kitom laisvom minutėm. Siuvimo technologija - Knygoje nagrinėjami bendrieji siuvinių gamybos principai, viršutinių moteriškų ir vyriškų drabužių gamybos technologija, gaminių iš.


Knygos apie siuvima
Knyga "Sew Pretty Christmas Homestyle" (siuvimas). Kaip ir žadėjau, psy_angel sukūriau naują temą, kur galėsime rašyti knygų pavadinimus, atsiliepimus apie jas ir tt. Siuvinių iškarpos, modeliavimas ir pritaikymas. Santrauka: Knygoje moterys ras patarimų, kaip išsirinkti jų figūrai tinkantį fasoną, sužinos, kaip pačioms sukirpti drabužius - sijonus, sukneles, švarkelius. Siuvimo enciklopedija : puikus pradžiamokslis ir įkvepiantys modeliai. Vadovėlį sudaro 3 knygos, apimančios 6 modulius: 1-oji knyga. Knyga taip pat gali būti įdomi dėstytojams.


Drabužių siuvimo technologija 2-oji knyga. Sveikos siuvėjos, gal kartais turite knygą kokia apie siuvimą būtent pradžiamoksliams?

Knygos apie siuvima
Metų knygos“ rinkimuose su savo eilėraščių knyga „Singerstraum“ dalyvaujanti Giedrė Kazlauskaitė sako, kad jai rašymas primena siuvimą. Prieš kelerius metus pasirodžiusi G. Drukteinio knyga „Lyderiai: 50 sėkmės istorijų“ sulaukė didelio skaitytojų dėmesio. Knygelės vaikams, ankstyvojo lavinimo, 2-8 metų vaikams iš. Aprangos ir polimerinių gaminių technologijos katedra. O sykiu – vis verčia pagalvoti: kiek tokių signalų raiškai tinkama tradicinė spausdintos knygos versija?


Jei aštuonmečiui panevėžiečiui Matui Matulai tektų rinktis – leisti laiką žaidžiant kompiuteriu ar ką nors siuvant siuvimo mašina, nugalėtų. Pirmose dviejose knygose tai buvo heteros, meninos ar infantės kaukės, naujausio rinkinio temine ašimi tampa paprasčiausia siuvimo mašina. Knygoje autorės pateikia pagrindines žinias apie vaikiškų, moteriškų ir nesudėtingų vyriškų drabužių kirpimą, pagrindinio brėžinio sudarymą bei iškarpų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...