2017 m. balandžio 26 d., trečiadienis

Cosmopolitan laimek

Cosmopolitan laimek Laimėk BOURJOIS naujovę - makiažo priemones HEALTHY MIX! Laimėk 10 kosmetikos rinkinių iš naujos AVON kolekcijos (laimėtojos). Užduok klausimą PANELĖS vizažistei ir laimėk veido odos priežiūros rinkinį!

Cosmopolitan laimek
LAIMĖK naujo AVON aromato PREMIERE LUXE atsiuntusi nuotrauką, kurioje, tavo manymu, užfiksuota prabangiausia tavo gyvenimo akimirka. JUSTĖ prenumerata + galimybė laimėti kosmetikos rinkinį. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. KONKURSAS: atsakyk į klausimą ir laimėk 100 eurų vertės prizą!
Cosmopolitan laimek
Praėjusią savaitę vykusio konkurso laimėtojai jau gali džiautis naujomis knygomis.


DELFI - Kviečiame dalyvauti konkurse, kuriame trims iš jūsų įteiksime skanių ir naudingų dovanų! Prenumeratos akcija: laimėk plaukų SPA procedūrą <sup style="color: #ff0000. Registruokis ir LAIMĖK pasirinktą žurnalą („Moteris", „Panelė", „Mano namai", „Cosmopolitan" arba „Tavo vaikas"). NESNAUSK, nes galimybė gauti dovaną tikrai. Projektas: Jūsų receptai - Laimėk sūrį. Gairės: cosmopolitan, leidybos kompanija, hearst corporation. Užpildyk testą ir laimėk DECUBAL prizus.


DALYVAUK ZOOMBOOK KONKURSE IR LAIMĖK DOVANĄ TĖVAMS: FOTOKNYGĄ SU JŪSŲ NUOTRAUKOMIS IR PADĖKOMIS JIEMS!

Cosmopolitan laimek
Atsakyk, kaip prižiūri savo odą rudenį ir laimėk vieną iš BIODERMOS. Dėkoju žurnalui ir portalui Cosmopolitan. Site Analysis report about cosmopolitan. Visi pabalsuojam ir kojas aptariam forume ;D. Baltic model management atvyks į 25 Lietuvos miestus-lauksime tavęs atrankoje tavo mieste!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...