2017 m. balandžio 26 d., trečiadienis

Veliuro treningai

Veliuro treningai Kita: Armani veliuro treningai Vilnius. Turiu vietoj S M L XL dydzius, Turkija Koralu, juodos, pilkos ir melynos spalvos. Patogus treningo komplektukas suaugusiems ZIP Black.

Veliuro treningai
Lavandos spalvos veliuro treningas - Naujas veliurinis treningiukas, 40 dydzio, Virsus platus, tiks toms, kuriu didele krutine. Veliūro medvilnės kombinezonas tiks ir berniukui ir mergaitei. Tamsiai mėlyno veliūro treningas - Nuostabūs tamsiai mėlyno veliūro laisvalaikio kostiumai, kelnytės siaurėjančios! Dydžiai: S, M, L Sudėtis: 80% medvilnė.
Veliuro treningai
Veliuro treningas - Gerai atrodo ,nesivelia,nereikia lyginti,medžiaga tempiasi.


Sportiniai kostiumai moterims: Adidas - Nike - Puma ir kt. Pristatymas visoje Lietuvoje su GRĄŽINIMO GARANTIJA. Nauji auksines spalvos veliuriniai treningai. Paminkstinimas - veliuro arba dermantino. Labai grazi suknele, svelnios medziagos kaip veliuras. Medvilninis laisvalaikio kostiumas (kilpinis trikotažas). Antrasis – medvilninio veliūro ir kilpinio trikotažo džemperis. Na, kad galėčiau pasidaryti vieną ir tada jau.


Veliuro treningai
Aš irgi nusipirkau bambukinio veliūro, noriu ką nors gražaus pasiūti savo. Terra aš kai treningus seniau mažiukei siuvau, specialiai su tokiu. Džiaugiuosi, kad lietuviškos vaikų mados kūrėjai išaugo iš treningų stiliaus. Daugelį metų mamos, auginančios berniukus, parduotuvėse. Veliūrinė palaidinė su dekoru (134-158) 30. LTL); languotos_kelnytes2 Veliūro komplektas su dekoru ir kaspinais 35.


Minkšti audiniai, veliūras, blizgūs sintetiniai audiniai, odinės detalės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...