2017 m. balandžio 20 d., ketvirtadienis

Dovanoja baldus mazeikiuose

Dovanoja baldus mazeikiuose Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Parduodami virtuvės ir svetainės baldai. Dovanoja įvarius baldus Mažeikiuose.

Dovanoja baldus mazeikiuose
Mažeikiuose Širdies diena paminėta paskaitomis bei bėgimu „Už sveiką širdį“(0). Baldai Kitas, Vokiškų baldų bazė atnaujino asortimentą! Išskirtinio dizaino svetainės baldų kolekcija, itin didelis natūralios odos ba. DOVANOJU uz sokolado plytele, is viso yra 10 Hipp dezuciu su morkom ir.
Dovanoja baldus mazeikiuose
Baldai pagaminti iš natūralios medienos, minkštoji dalis iš.


Buitis (7); Drabužiai, avalynė (2); Baldai (1); Augalai, gyvūnai (0); Grožis, sveikata (0). Pigiai dovanoju naudotus baldus, šiferį Pigiai dovanoju naudotus dujine virykle 30Eur, ketaus vonia 170cm labia gerai priziureta 40. Dvi pastatomos spintelės, vienoje yra kriauklė ir dvi pakabinamos. Skiltyje dovanoja talpinami skelbimai apie dovanojamus šunis, kates ir kitus gyvunėlius, taip pat apie dovanojamas sofas, spintas, sekcijas, stalus, kitus baldus. Buitinė technika Mažeikiuose, įmonių paieška Info. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Tai rubrika, kurioje pateikiamos įmonės, kurių. Atiduodu uz dyka statybini gruza keliuku taisymui.

Dovanoja baldus mazeikiuose
Rubai labiau tiktu pauglei mergaitei. Daugiavaikei šeimai labai reikia lovų. Prisijunk ir tu - įkelk savo daiktus ir galėsi juos. Taip pat baldus galite rinktis tiesiai gamintojų internetiniuose puslapiuose arba kataloguose: atsiuskite mums nuorodą ar užklausimą dėl konkrečios prekės ir.


Jei sugedo kas – tenka vis tiek į Mažeikius lėkti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...