2017 m. balandžio 20 d., ketvirtadienis

Juvelyriniu dirbiniu taisymas vilniuje

Juvelyriniu dirbiniu taisymas vilniuje Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Aukso dirbinių taisymas: Kokybiškas ir greitas įvairių aukso dirbinių taisymas. Veiklos sritys: grožio salonai ir kirpyklos; juvelyriniai dirbiniai ir bižuterija; lombardai.

Juvelyriniu dirbiniu taisymas vilniuje
Jeigu Jums reikalingos juvelyrinių dirbinių kūrimo ir taisymo paslaugos - pateikite savo skelbimą. Vilniaus Juvelyrika“ – tai 15 m. Kuriu ir gaminu įvairius juvelyrinius dirbinius iš aukso, sidabro, taip pat. Gal kas parekomenduos ir Kaune juvelyriniu dirbiniu taisykla?


Algirdo Ponelio įmonės juvelyrinių dirbinių parduotuvė AUKSELIS. Aukso ir sidabro juvelyriniai dirbiniai, laikrodžiai. Laikrodžių, papuošalų ir juvelyrinių dirbinių mažmeninė prekyba. Juvelyrinių papuošalų priežiūra, atnaujinimas ir remontas. SUPERKU GINTARA, JUVELYRINIUS DIRBINIUS VISA. Auksas, vestuviniai ziedai, juvelyriniai dirbiniai, suzadetuviu ziedai, aukso dirbiniai, briliantai, vestuviniai žiedai, juvelyriniai akmenys, auksiniai ziedai. Tereikės paklausti juvelyro patarimo ir rekomendacijų.


Na kai man pernai buvo trūkus auksinė grandinėlė-mokėjau 17 lt. Rankų darbo, įvairių juvelyrinių papuošalų gamyba iš aukso ir sidabro. Dirbinių iš kamštienos, šiaudų, pynimo medžiagų gamyba, vainikų, krepšelių, puokščių. Individuali Olego Trakimo Įmonė. Bižuterija, juvelyrika, gamyba, taisymas, prekyba. VILNIAUS JUVELYRIKA - LOMBARDAI - juvelyriniai dirbiniai. Nori pirkti, parduoti, nuomoti.


Statybinių dailidžių ir stalių dirbinių, medinės taros, kitų medienos gaminių, čiužinių gamyba, remontas. Superkame auksą bet kokiame pavidale: juvelyriniai dirbiniai, laikrodžiai, aukso laužas. Sidabrą perkame taip pat bet kokios būklės: juvelyriniai gaminiai, stalo. Auksocentras savo veiklą pradėjo 1998 metais ir yra viena seniausių juvelyrikos įmonių Lietuvoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...