2017 m. balandžio 17 d., pirmadienis

Duokim garo filmavimas

Duokim garo filmavimas Jaukios penktadienio vakaronės LRT TELEVIZIJOS Didžiojoje studijoje. Dalyvauja daug laidos bičiulių, muzikantų, dainininkų. Vedėjai Loreta Sungailienė ir Stanislovas. LIETUVOS NACIONALINIS RADIJAS IR TELEVIZIJA - DUOKIM GARO, muzikinė laida, Įmonės informacija. Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija. Net tris valandas iki filmavimo kapelos muzikantai ir dainininkai turėjo galimybę susipažinti su LRT televizijos pastatu.


Eurovizijos“ atrankos pusfinalio filmavimas.

Duokim garo filmavimas
Močiutei noriu jubiliejaus proga ją ten nuvesti, labai nori ten. Filmavimas, transliacija, vaizdo montavimas, filmų apie įmones gamyba, transliacija per įvairias. Po laidos filmavimo kelias valandas grožėjomės šventiškai pasipuošusiu Vilniumi, o patirtų. Duokim garo“ nugalėtojai Babtuose sutikti su fejerverkais. Planuojame, kad laidos filmavimas vyktų Senojo turgaus gatvėje arba Jūratės ir Kastyčio.


Pareigas Druskininkų savivaldybėje moteris pasiryžo kuriam laikui iškeisti į darbą. Na gerai, o dabar atspėkit kas be Keno loto yra filmuojama šioje studijoje. O „duokim garo“ laida neskirta tiems kurie nesusipažinę su folkloru. Višakio Rūdos liaudiškos muzikos kapelos „Šaltinėlis“ koncertai, pasirodymai televizijos.

Duokim garo filmavimas
Tačiau tik pasibaigus filmavimui prie manęs priėjo Europos Parlamento. Filmavimo transliaciją stebėkite jau šį penktadienį (2016-10-21) 21h. Tarkovskają pradėjusi filmuoti ne sensacijos ieškodama. Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų licėjaus.


Dėl didelio personažų skaičiaus ir filmavimo nuošaliose vietovėse šis serialas – vienas. Filmavimo darbai vyko prie Radviliškio, istorinėje lemiamo mūšio vietoje. Superkinas Alvinas ir burundukai 3 (Alvin & The Chipmunks 3, 2007). LRT laidos „Ryto suktinis“ filmavimas su A. Biržiečius gerai nuteikė LRT kūrybinės grupės darbuotojai S.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...