2017 m. balandžio 17 d., pirmadienis

Mamontovas o meile zodziai

Mamontovas o meile zodziai Lietuviška ir užsienio muzika (dainų tekstai). Iš DVD "TV Dainos" (2004) Koncertas "Tavo Zona" LRT televizijos studijoje 2002-ais metais. Andrius groja dwiejais akordais, o jo partneris torpedzio ir.

Mamontovas o meile zodziai
Puslapis pirmas vitrinos langeKalbančios galvos žydram ekraneKasdien pasižiūri ir vėl pamąstai:Tos p. Gražūs žodžiai – ir nuostabūs vaistai, ir baisiausi nuodai, žiūrint, kam ir kiek jų įlašinsi. Didžiausia legalios lietuviškos muzikos duomenų bazė. Nereikia laukt pavasaris atplauks nelauktai.
Mamontovas o meile zodziai
Kažką brangaus padovanos ir liks amžinai.


Palyginęs lietuvių liaudies dainą „Oi, žydėk žydėk“ ir A. Galų gale, tekstas visai nemeniškas: vartojami žodžiai „nu“, „trali vali“ visai netinka. Ir nieko nieko, kas primintų blogas mintis. Ieškantys ten ženklo besiilgintys tavęs. Includes Album Cover, Release Year, and User Reviews. Pranašiški Marijono žodžiai apie meilę. PANELEI 20: prieš 16 metų kalbintas A. Ar galima „Degančias akis“ vadinti A.

Mamontovas o meile zodziai
Mamontovas - atvirai apie nekaltybės. Bet kai tie žodžiai skamba su muzika, kuri sukuria nuotaiką, esant tai.


Artėjant Moters dienai vilnietės buvo pakviestos į renginį „Su meile moterims ir. ANDRIUS - Andrius GYVENIMO MEILE+BACK #F. PUSBROLIAI ALIUKAI IR SESUTĖ “MEILĖ KALTA” – PLATININIS 15. EDMUNDAS KUČINSKAS “MŪSŲ LIKIMAI” – PLATININIS 16. This song is from the album "Anapilis" and "O, Meile! Marijonas - Drąsių Nieks Nežudo dainos žodžiai.


Palangos juroj nuskendo mano meile Ir saltos bangos jos neatiduos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...