2017 m. balandžio 22 d., šeštadienis

Gaidžio kostiumas

Gaidžio kostiumas Karnavaliniai kostiumai internetu pigiau! Platus pasirinkimas, kokybiškos prekės, saugus pirkimas - viskas vienoje vietoje. Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai!

Gaidžio kostiumas
DJ 2Fresh geidžiamiausia dovana - gaidžio kostiumas. Gaidžio kostiumas, su galvos kaukė ir kojų aulais. Vaikiškas, karnavalinis kostiumas "Gaidys".


Gaidelio kostiumas vaikams: kombinezonas su šortukais ir petnešomis bei kepurė.

Gaidžio kostiumas
Kostiumą galite vilkėti reklaminiais tikslais. TV3 eteryje šįvakar prasideda ilgai lauktas TV3 serialo „Bruto ir Neto“ antras sezonas, kuris savo gerbėjus nustebins netikėtais siužeto vingiais. Na, mamos, senai tai buvo, dar mokyklos laikais. Prisimemu tada mamos siuvo savo vaikams kostiumus. Tos, kurios dirbo darzeliuose atnesdavo is ten.


Kostiumas "Gaidys" Dydis: 60 Vaiko ūgis: 116 Kaina už parą: 8 eurų Tel. Konfeti patranka su 2700 raudonų širdelių. Paprasta naudoti - o atrodo įspūdingai. Pagal kiniečių kalendorių ateinančių 2017 metų globėjas yra Ugninis gaidys.

Gaidžio kostiumas
Jau matosi tikras valstietis patapo, atrado savo vietą pagaliau, o gaidžio kostiumas tai tikras valstiečio atributas, jis tikrai ji tik puoš. Tautinis kostiumas – mūsų tautos simbolis (0). Vaikams tiks visus kostiumus su gaidžių, spalvinga suknelės, didelių valymo. Geriau kelnės, vyriško kirpimo kostiumai su baikerių, karine atributika.


Itin griežtas kostiumas neleis jaustis pakankamai patogiai ir taip sugadins šventinę. Mielas ir švelnus reklaminis kostiumas "Meškiukas", su uodegyte ir mokyline. Apie devėtų rūbų magiją, drabužių galią teatre, kostiumus, vertus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...