2017 m. balandžio 22 d., šeštadienis

Matematika 8 klasei

Matematika 8 klasei Koks skaičius turėtų būti parašytas vietoj žvaigždutės ? Koks stačiojo trikampio įžambinės ilgis, jei statmuo prieš 30 laipsnių. Kam lygūs stačiojo lygiašonio trikampio kampai?

Matematika 8 klasei
Rita Raižienė7-8 klasė, Matematika, Moda. Moda - imties charakteristika, tai daugiausiai kartų pasikartojantis imties domuo. Norint dirbti su mokymosi objektais, kompiuteryje reikia instaliuoti SMART Notebook 11 programėlę. Skaitmeniniame vadovėlyje panaudoti vadovėlio „Matematika Tau plius.
Matematika 8 klasei
Vadovėlio komplektui medžiagą rengė: Kornelija Intienė, Vida. Atliekant bet kurį testą, patikrinami visi Standartizuotoje matematikos programoje.


Matematikos testai 8 klasei“ sudaryti atsižvelgiant į Standartizuotą programą. Nubraižykite figūras (sužym÷kite rodykl÷mis br÷žimo kryptis) neatitraukdami pieštuko ir jokios atkarpos. Tačiau ne tokia sunki ji Tau tikrai pasirodys, jei daug ir sąžiningai mokinsiesi, o po to užsuksi į GID. Turinio apimtis: 1: mokymosi komponentas. Tai pagalbinė priemonė mokiniams, dirbantiems pagal vadovėlį „Matematika Tau. Ugdymo plėtotės centras; 38 videos; 11,003 views; Last updated on Aug 19, 2014.


Testai, (įsi)vertinimo instrumentai.

Matematika 8 klasei
Nacionalinis egzaminų centras, VP1-2. Serijos „Matematika ir pasaulis“ tęsinys, bet su mažiau pokštų ir iliustracijų. Atnaujinta: 2015-09-14 (Pirmadienis). Kartu su Lietuvos komandine olimpiada vyksta individualios Lietuvos 5-6 bei 7-8 klasių mokinių matematikos olimpiados. Turime penkis skaičius, kurių vidurkis 120.


Pridedame šeštą skaičių, dabar vidurkis padidėjo iki 140. Learn with flashcards, games, and more — for free.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...