2017 m. balandžio 10 d., pirmadienis

Grazios eiles mamai

Grazios eiles mamai Tegul visuomet šypsosi Tau saulė, Tegul visuomet neduoda Tau liūdėt. Motinos dienos proga dovanojam laimės saują, Ir viso to ko Mamai galima linkėt. Sakoma, kad gražiausios dainos ir eilės yra apie meilę, o juk mamas mylime.

Grazios eiles mamai
Gairės: eilėraščiai apie mamą, elėraščiai mamai, gražūs žodžiai mamai, poezija. Mama - pats brangiausias žemėje žmogus. Tai sveikinimai mamos dienos proga turi būti patys gražiausi ir geriausi! Mamos dienai išsirink nuostabų sveikinimą.


Grazios eiles mamai
Gražūs žodžiai padėkai bet kokia proga. Laisvūne vėjau, kai skrisi nerūpestingais žemės keliais, sutikęs mano mamą pakštelk jai į skruostą, kad atmintų, kaip. Savo ranka Tu mums meilę dalini, tyli. Pirmasis gegužės sekmadienis išaušta prasmingas ir visada giedras širdy. Sveikinimai mamai motinos dienos proga. Brangioji saule, kai iš dangaus žiūrėsi į žemę, pačiais šilčiausiais spinduliais glostyk mano.


Labai grazus eilerastis lengvas tinka motinos dienai ir mamai patiktu labai. Kadais aš Tau žadėjau gražią pilį pastatyti. Jos taip panašios Ir tik todėl kas rudenį abi Pavargę, vienišos, bet tokios gražios.

Grazios eiles mamai
O kai diena ilgais šešėliais Nuslinks į atmintį, ilgam Išliks rašytos mano eilės. Meilė mamai pats tyriausias jausmas todėl ir myliu. Mama toks galingas žodis suteikiantis gyvenimą. Gyvenimas nueitas tavo kelias, iš kurio negrįžtamai mes.


Ačiū tau už meilę, už naktis bemieges, Už švelnumą rankų, šilumą širdies. Visada tu būsi kaip gražiausias žiedas Gėrio ir kantrybės. Mama supranta net tai, ko vaikas nepasako. Motinos meilės dėka vaikas padaro ir tai, kas neįmanoma. Motinystė didžiausias menas pasaulyje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...