2017 m. balandžio 15 d., šeštadienis

Grindu lentos kaina

Grindu lentos kaina Greitas aptarnavimas ir lanksti kaina. Grindinės lentos iš šiaurinės eglės ir pušies tiesiai iš sandėlio. Pušinės grindinės lentos, storos ir ilgos grindu lentos iš pušies.

Grindu lentos kaina
Labai gera kaina – šiaurinės medienos pušinės eglinės GRINDŲ LENTOS terasinės lentos. Mūsų grindinės lentos išdžiovintos iki 8-10 % drėgnumo. Populiariausios 20 ir 27 mm storio grindinės lentos. Maumedžio terasų lentos, B kategorija, profilis RPT: 28 x 145 x 6000 mm.


Grindu lentos kaina
Grindų lentos, lauko, vidaus, pastogių pakalimo dailylentės, terasinės lentos. Priežastis labai paprasta: meistras suklojo naujas lentas ant senų medienos grybeliu užkrėstų sijų. Nemokamas naujo verslo skelbimo įvedimas. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Medžio masyvo grindų lentų gamyboje naudojama kruopščiai apdorota ir. Jos visų šiuolaikinių grindų pirmtakės.


Jei norite autentiškų grindų su tarpeliais, lentas supjauname be išdrožų. Medienos rūšis, sibiro eglė, Profilis. Uosines grindlentes, Select uosio masyvo lentos, medines grindys kaina.

Grindu lentos kaina
Prekiaujame firmos BASECO(Švedija) grindlentėmis,kurios pasižymi savo tvirtumu ir ilgaamžiškumu,nes yra gaminamos iš Skandinaviškos. Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai! Kaina priklauso ir nuo parketo matmenų – kuo jie didesni, tuo ir kaina aukštesnė. Lietuvoje populiariausios grindų lentos gaminamos iš spygliuočių medienos.


UAB "Normedas" Jums siūlo: Statybinę medieną. Dailylentes Kokybė, platus asortimentas, pastovūs kiekiai sandėlyje. Obliuotos Lentos Kaina Akcija Išpardavimas Internetu tiesiai iš mūsų lentpjūvės į Jūsų kiemą, skambinkite arba rašykite nedelsiant. Industrinis alyvavimas gamykloje natūralia bespalvia alyva - kaina 2. AKCIJA - grindinės lentos, sibiro pušis, AB kat. GRINDINĖS LENTOS - iš šiaurinės eglės, pušies.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...