2017 m. balandžio 30 d., sekmadienis

Honolulu boulingas

Honolulu boulingas Pasirinkite, kiek žmonių planuoja dalyvauti šventėje ir mes pasirūpinsime boulingo žaidimu, maistu bei gėrimais ir gimtadienio papuošimais ir atributika! Ieškote aktyvios, bet atpalaiduojančios pramogos? Užsukite į K-Centre esantį boulingo klubą HONOLULU.

Honolulu boulingas
Puiki vieta pažaisti boulingą ir netik. Daugybė kitokio pobūdžio sportinių žaidimų – dartai, stalo futbolas, biliardas, boulingo bei bokso turnyrai tikrai įkaitins visų. Taikomos nuolaidos, Viešbučio VIP kortelė. Geografinis orientyras: Centre.
Honolulu boulingas
Darbo laikas: Vasaros sezono metu (nuo birželio 1d. iki rugsėjo 1 d.): P. Takeliai stringa kasantra smugi.


Kompai gliucina, atsiranda leneteleje straikas kai jo nebuvo. Ar norite suorganizuoti smagią, nuotaikingą ir aktyvią gimtadienio šventę? Boulingas – viena prestižiškiausių, ilgą ir turtingą istoriją turinčių sporto šakų. Jos šaknys siekia dar senovės Egiptą, viduramžiais jį žaisti buvo tik karalių. Padovanokite gerų emocijų ir azarto kupiną vakarą su draugais ar kolegomis! Pasiruoškite smagiam ir azartiškam laisvalaikiui!


Jus kviečia HONOLULU BOULINGAS Klaipėdoje.

Honolulu boulingas
HONOLULU, boulingas, AB KLAIPĖDOS VIEŠBUTIS žemėlapis. LT-92118, KLAIPĖDA žemėlapio koordinatės. AdresasKlaipėda; Telefonas8 46 229999; Kategorija Švenčių organizavimas; Vieta Klaipėdos miestas. Honolulu boulingas ir sporto baras. Bare galima stebėti visų svarbiausių varžybų transliacijas.


Rezervuokitės staliukus ir mėgaukitės jūsų mėgstamų. HONOLULU boulingas - Laisvalaikis, pramogos, turizmas - Klaipėdos m.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...