2017 m. balandžio 27 d., ketvirtadienis

Kalbos kultūros pratimai

Kalbos kultūros pratimai Iš administracinės kalbos, tarnybinių dokumentų, šnekamosios kalbos parinkite po 10 sakinių su kalbos klaidomis ir pateikite taisymus: 1. Atlikdami lietuvių kalbos pratimus, įvairaus amžiaus mokiniai ir suaugusieji turi galimybę smagiai patobulinti savo rašybos, kalbos kultūros ir kitus kalbinius. Rinkinyje pateikiami pratimai apima beveik.

Kalbos kultūros pratimai
Vytauto Didžiojo universiteto Filosofijos specialybės studentams, klausantiems Filosofijos kalbos kultūros kursą. C Dvitaškis po autoriaus žodžių prieš tiesioginę kalbą. Džežulskienė Judita, Kazlauskienė Asta. Kalbos kultūros pratimai geležinkelių transporto specialybės studentams.
Kalbos kultūros pratimai
Komentaras: "Aesti", minkšti viršeliai, 100 psl. Profesinės kalbos kultūros pratimai taikomosios matematikos studentams - Mokomoji knyga skirta studentams, klausantiems Profesinės kalbos kultūros kursą.


Aprašymas Ištraukos Nuorodos Neprekiaujama. Gal kas turi arba zino kur internete galima butu rasti tokia knygele. Mokomasis lietuvių kalbos rašybos ir. Iš Praktinio lietuvių kalbos rašybos ir skyrybos mokymo kurso. Iš viso mokymo priemonėje yra apie 150 trijų lygmenų užduočių ir pratimų. Populiariausios paieškos: lietuvių lietuvos lietuva žemėlapis enciklopedija lietuvių kalba King mezgi santuok. Raymondo Queneau „Stiliaus pratimai“: kaip funkcionuoja kalba?

Kalbos kultūros pratimai
Iš prancūzų kalbos vertė Akvilė Melkūnaitė).


Kaip kinta lietuvių kalba; Kalbėjimo šablonas. Vilniaus lenkų kultūros namuose DIKTANTAS. Lietuvos Edukologijos Universitetas. Tarties ir kirčiavimo skyriuje savarankiškam mokymuisi skirtų pratimų ma- žai. KALBOS KULTŪROS PRAT — KALBOS KULTŪROS PRATIMAI FILOSOFAMS — 7. Taigi šis žvilgsnis iš šalies kalbos kultūros mokymo metodininkams gal atrodys. Testų ir pratimų, susijusių su bendrųjų kalbos kultūros dalykų supratimu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...