2017 m. balandžio 27 d., ketvirtadienis

Komodos svetainei

Komodos svetainei Svetainės komodos padės tvarkingai susiklasifikuoti daiktus ir sukurti išskirtinio stiliaus kambarį. Lietuvą pristatome baldus tiesiai iš įvairių Lenkijos baldų gamintojų sandėlių. Pristatome ir užnešame visoje Lietuvoje.

Komodos svetainei
Platus asortimentas,patrauklios kainos. Galimas atsiskaitymas po prekių pristatymo. Berry komodos – didžiausias pasirinkimas. Klasikinis, nestandartinis dizainas, modernūs, stilingi modeliai.
Komodos svetainei
Gylis: 350mm Aukštis: 840mm Plotis: 1600mm.


Apmokėti už prekes galite grynaisiais ar banko kortele baldų pristatymo metu. Perdirbtų valčių tikmedžio TV komoda. Kokybę, gerą kainą ir nemokamą pristatymą visoje Lietuvoje garantuojame! Buvusi kaina: 84 €Kaina su nuolaida: 58 €. Tai sekcijos, komodos, žurnaliniai staliuka, vitrinos, TV staliukai, pakabinamos ir pastatomos lentynos, indaujos ir kiti svetainės. Prekiaujame virtuvės, vaikų kambario, miegamojo, svetainės baldais. Bogfran baldų kokybė yra gera, blogų atsiliepimų. Komodos, spintelės internetu gera kaina!

Komodos svetainei
Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas.


Tam, kad būtų išsirenkamos iš tiesų dailiai atrodančios bei pasižyminčios puikia kokybe komodos svetainei, dažniausiai yra reikalinga. Siūlome nadotas spinteles svetainei. Išskirtinės kokybės svetainės baldai - sekcijos, komodos, indaujos, stalai, kampai, moduliniai baldai. Prekyba žinomų gamintojų svetainės baldais Vilniuje. Pas mus rasite platų naujų minkštų bei korpusinių baldų žemomis kainomis pasirinkimą. Dirbame Kupiškyje ir Kupiškio rajone.


Plačiau apie mūsų gaminius galite rasti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...