Kiaulienos nugarine beatos virtuve Seniau vietoj kiaulienos šoninės dėdavo kiaulės kojeles, riebią mėsą nuo kiaulės galvos ir būtinai kiaulės uodegas į šiupinį įsmeigdavo. Prašmatnaus skonio kepsnys – tikrai šventinis. Data 2014 gruodžio 22, autorius Beata Nicholson.
Apie jį rašė ir rodė Beata iš Braškių su pipirais, Jurga iš Savaitgalio. Pavyzdžiui, jautienos nugarinę ar kumpį reikia vakuumuoti arba. Kiaulienos karbonadas arba kepsnys „Jūratė“ …. O dabar mamos kiaulienos suktiniai – zrazai. Beatos įkvėptos keptos vištienos šlaunelės(1 001); Zrazai arba mamos kiaulienos suktiniai…(762). Naudojau 2 nedidelius kiaulienos gabaliukus, nes kuo didesnis gabalas, tuo ilgiau kepa. Sausainų tortas; Tortas "Žozefina"; Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės. Reikės: 500 gramų kiaulienos (galima keisti kalakutiena, vištiena) faršo.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.