2017 m. balandžio 28 d., penktadienis

Kiaulienos nugarine beatos virtuve

Kiaulienos nugarine beatos virtuve Seniau vietoj kiaulienos šoninės dėdavo kiaulės kojeles, riebią mėsą nuo kiaulės galvos ir būtinai kiaulės uodegas į šiupinį įsmeigdavo. Prašmatnaus skonio kepsnys – tikrai šventinis. Data 2014 gruodžio 22, autorius Beata Nicholson.

Kiaulienos nugarine beatos virtuve
Kepsniui reikės: 2 kg kiaulienos sprandinės, 1 šaukšto „Suslavičiaus“ grūdėtųjų garstyčių, 1 šaukšto medaus , 2 morkų, 1 svogūno, kelių. Beata gamina Audriaus kiaulienos kepsnį su peperonata. Ne išimtis ir Karibų regionas, kur dominuoja kreolų virtuvė. Pietums keturiems žmonėms reikės šių ingredientų: 1kg.
Kiaulienos nugarine beatos virtuve
Receptai - beatos virtuve keptas karbonadas.


Apie jį rašė ir rodė Beata iš Braškių su pipirais, Jurga iš Savaitgalio. Pavyzdžiui, jautienos nugarinę ar kumpį reikia vakuumuoti arba. Kiaulienos karbonadas arba kepsnys „Jūratė“ …. O dabar mamos kiaulienos suktiniai – zrazai. Beatos įkvėptos keptos vištienos šlaunelės(1 001); Zrazai arba mamos kiaulienos suktiniai…(762). Naudojau 2 nedidelius kiaulienos gabaliukus, nes kuo didesnis gabalas, tuo ilgiau kepa. Sausainų tortas; Tortas "Žozefina"; Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės. Reikės: 500 gramų kiaulienos (galima keisti kalakutiena, vištiena) faršo.


Kiaulienos nugarine beatos virtuve
Atpjovus nedidelį sūrio gabalėlį, jį įsukti į šoninę ir visa tai dėti į perlenktą vištienos kepsnelį. PETKAUSKAS sako mėgstantis paprastą, bet neprastą itališką virtuvę. Beatą 8 žmonėms, pagal mane – penkioms dienoms. Nugarinę arba kumpį (galima naudoti jauno paršiuko arba aviuko mėsą) supjaustykite. Beatos virtuvė, karštieji patiekalai, kiauliena, obuolių sultys. Kepsnys - nugarine su pievagrybiais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...