2017 m. balandžio 28 d., penktadienis

Sapnuoti melynes ant kuno

Sapnuoti melynes ant kuno Gydytis mėlynėmis - bausmė už smalsumą. Mėlynės ant kūno - netikėtas giminaičių. Jeigu sapnuojate nešuliais apkrautus asilus, vadinasi, Jūsų laukia darbas, kuris.

Sapnuoti melynes ant kuno
Simbolio mėlynė (sumušimai) sapne paaiškinimas ir galimos reikšmės Laimos sapnininke. Simbolio žaizda sapne paaiškinimas ir galimos reikšmės Laimos sapnininke. Jeigu jūs susapnuosite žaidą ant kūdikio kūno, tai reiškia, kad jūsų vaikai gali.


Beje, kuo rimtesnė liga, tuo anksčiau pradedama sapnuoti tokius sapnus.

Sapnuoti melynes ant kuno
Todėl jei įtariate, kad sapnas reiškia ligą, atkreipkite dėmesį, su kokia kūno dalimi ar. Sapnininkas internete su daugiausiai paaiškintų sapnų reikšmių. As kelias naktis is eiles sapnavau pazistamus be koju, ka tai reiskia? Sužinok, ką reiškia sapnuoti mėlynę (sumušimai)! Skauduliai, ant kojų – reikalas neišdegs. Jei sapnuojate, kad nuo žuvies skutate žvynus – diguba nauga, pelnas, didelis pasisekimas; jei žvynai limpa prie rankų, – ilgai turėsite pakankamai.


Nuogą – gėdos ir pažeminimo ženklas. Kitaip tariant, sapne žmogus gali patirti tai, ko jam trūksta realiame gyvenime, pavyzdžiui, artimą ryšį su kažkuo, spalvingus įvykius, keliones. Sapnuoti dėmę ant veido ar ant kūno reiškia būsimą.

Sapnuoti melynes ant kuno
Jaučiau,kaip ta srovė pasklinda mano kūnu. Kai vel atsigavau, sapne suvokiau, jog taip ir buvo, miriau prie laiptu. Buvau labai laiminga ir galvojau sapne, ar cia gerai, kad kovo 8. Jūs galite pradėti sapnuoti vietoves, kuriose nesate buvę, arba žmones, kurių.


Tačiau jeigu toje vietoje liko mėlynė ar įbrėžimas kurių negalite.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...