2017 m. balandžio 18 d., antradienis

Matrica aktoriai

Matrica aktoriai Revoliucijos (angl. The Matrix Revolutions) – JAV 2003 m. Treniruočių metu Carrie-Anne Moss buvo susilaužiusi koją. Aktorius Weavingas (Vyvingas) patyrė smegenų sukrėtimą.

Matrica aktoriai
Aktorius, kuriam tada buvo 38 metai, tapo tikru kietų vyrukų kultu. Nepaisant neigiamo atsakymo, studija sutiko skirti 10 milijonų JAV dolerių, kad būtų sukurta filmo įvadinė scena su aktore Carrie-Anne Moss. Keanu Reeves - Holivudo aktorius (Neo iš "Matricos"). Geriausi filmai, aktoriai ir režisieriai.
Matrica aktoriai
Filmas Matrica (1999) man kažkada labai patiko, nežinau ar dėl aktoriaus gražumo, ar dėl spec.


Visai nesenai reikėjo jį pažiūrėti vėl, kitu kampu, iš kitos. Daugiausia uždirbantys visų laikų aktoriai: pasakiški honorarai ir įsimintiniausios Holivudo. Neo, ar tu miegodamas kada nors matei sapną? Aktorius, suvaidinęs Džeką Trateną filme „Greitis" ir Neo filme „Matrica": Keanu. Būtent todėl komedijoje „Trenk kaip vyras“ suvaidinęs aktorius. Bet užtat iki šiol atsimenu, kad transponuotosios matricos transponuotoji matrica yra pati matrica“, – juokiasi aktorius. Aktoriaus Hugo Weaving, vaidinusio tokiuose filmuose kaip Matrica, Žiedų valdovai ir kiti, kova su epilepsija prasidėjo paauglystėje. Pabudimas“ išvys ir kitus pažįstamus veidus, tokius kaip Anglijos aktoriai Seanas Beanas.


Matrica aktoriai
Eliziejus“ (angl. „Elysium“) pristatantis aktorius Mattas Damonas šią savaitę viešėjo Amerikos televizijos šou. Matricos“ trilogiją bei kinematografijos šedevru vadinamą „Debesų. Dalyvaus aktoriai Andrius Bialobžeskis, Marius Jampolskis, Ainis Storpirštis. Saulius Mykolaitis - Matrica: youtube. From: Nerius Juzumas <neriusj(a)gmail. Arba bent jau girdėję apie šią garsią fantastinę trilogiją.


Kai kurie aktoriai atlieka tik tam tikro pobūdžio vaidmenis – vieni yra komikai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...