2017 m. balandžio 18 d., antradienis

Viengules kaldros ismatavimai

Viengules kaldros ismatavimai Pigiausios viršuje, Brangiausios viršuje. Platus patalynės pasirinkimas internetu. Satininės, drobinės, glamžyto kartūno, flanelinės patalynės geriausiomis kainomis.

Viengules kaldros ismatavimai
Išmatavimai: 135x200 cm , 155x200 cm , 175x200 cm , 220x200 cm. Audinys: Medvilnė Tipas: Universali. Gal kuri galit pasakyt kokie standartines vienvietes patalynes ismatavimai?


Dabar antklodes kiek mazesnes, tad gal kas dar turit ta senovine "kaldra"?

Viengules kaldros ismatavimai
Tinka su patalynes komplektais 140x200, 145x200, 150x200. Nekaikurie ir dvigulia susikisa i viengules antklodes uzvalkala ir sako kad. Tekstilė - patalynė, užuolaidos ir visa kita50 žin. Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai50 žin. Kadangi tokio dydžio antklodė yra viengulė, tokiuose komplektuose įprastai yra 1 pagalvė užvalkalas. Gamindami antklodes ir užtiesalus, naudojame tik rinktines aukštos kokybės medžiagas. Galite rinktis iš vasarai, žiemai ar visiems metų laikams skirtų.


Kad palengvintų pasirinkimą, Dormeo suskirstė antklodes į viengules ir dvigules pagal matmenis. Kviečiame peržiūrėti antklodžių sąrašą ir išsirinkti Jums.

Viengules kaldros ismatavimai
Užpildas: 100% Avių vilnos pluoštas. Antklodės su avių vilnos užpildu puikiai tinka ir žiemai. Viengulį komplektą sudaro: 1 antklodės užvalkalas 160 x 200 cm, 2 užvalkaliukai pagalvėms 70 x 80. Siūlomi šie 4 ir 3 dalių patalynės komplektų išmatavimai:.


Elegantiškas, aukščiausios kokybės premium satino patalynės komplektas išskirtiniam Jūsų miegomojo žavesiui ir konfortui. Vilnonių antklodžių, paklotų ir pagalvių gamyba;; Vilnos karšimas ir verpimas;; Siūname medvilninės patalynės komplektus;. Nuo to, kaip gerai išsimiegosite, priklausys Jūsų gera savijauta ir dienos darbingumas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...