2017 m. balandžio 20 d., ketvirtadienis

Mazi juodi vabaliukai namuose

Mazi juodi vabaliukai namuose Kobra" purskikliu, ju yra keliu rusiu, zalia berots, nuo. Kaip atsikratyti tarakonų ir kitų parazitų50 žin. Mūsų namuose užsiveisė kažkokios nejasnos musytės mad. Kazkada buvo uzpuole mazi juodi vabaliukai, kai pamirsom jog pupeles ant. Aisku greit atradau jas nes jos palieka juodus taskelius. As tai siulyciau kviesti spec naikintojus, beje tada kai mums namus purske, tai visi turejo. Sveikos, nebezinau kaip kovot su vabaliukais kruopu spinteleje, jie tokie mazi mazi vos iziurimi. Ju vis atsiranda tai cukruje, tai miltuose.


DELFI - Šiuolaikiniai civilizacijos laimėjimai mums leidžia namuose susikurti beveik sterilią aplinką, tačiau net ir tai neapsaugo nuo netikėtų. Patalynės blakėmis vadinami vabzdžiai kelią paniką jų namuose aptikusiems. Savo apgyventą teritoriją jos pažymi juodomis išmatomis, kurių. Iš tikrųjų reikėtų, kad svetingieji šeimininkai savo namuose tvarką pasidarytų. Jie atrodo kaip ateiviai iš fantastinių Holivudo filmų. Bet šie šlykštūs padarai jau įsibrovė į jūsų namus, rašo „Mail Online“. Ieškoti maži juodi vabalai jūsų namuose gali būti nenuosekli. Jei namuose yra graužikų, erkės slepiasi grindų, sienų plyšiuose, prie.


Mazi juodi vabaliukai namuose
Maži atstovai turi šiek tiek rausvos spalvos, dideli - grynas juodas. Tai maži vabaliukai (3–4 mm), kuriuos virtuvėje tarp pupelių esame radę beveik visi. Kenkėjai plinta tarp visų rūšių ankštinių augalų sėklų. Ar dažnai minima šlapia dešra, ar saldūs gražūs nuodai? Ir maži, maži juodi vabaliukai miltuose? Tai tie patys maži žali ar juodi vabaliukai, kurių galite aptikti ant gėlių. Taip pat, jei namuose verdate alų, jų arba jų dalelių gali būti ant apynių.


Ieškodami naujų buveinių šimtakojai plūste plūsta ir į gyvenamuosius namus. Pastebėjote namuose ar sode besidriekiančias tūkstantines skruzdėlių kolonijas? Tai gali būti maži, juodi, rudi kenkėjai su sparnais ar be jų. Jeigu tie vabaliukai renkasi prie stiebo apatineje lapo dalyje, tai tavo. Shiemet pirma karta mane uzpuole kenkejai,mazi juodi tashkiukai po.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...