2017 m. balandžio 20 d., ketvirtadienis

Smart masinos svoris

Smart masinos svoris Smart (Smartas) – labai mažos klasės automobilis leidžiamas tokio paties pavadinimo. Smart turi pažemintą svorio centrą, kas sumažina riziką automobiliui. Smart automobiliai niekaip netinka B1 kategorijai SORRY.

Smart masinos svoris
Aixam yra lengvi, bet ten daugiau plastiko nei mašinos. Smart sveria tik 730 kg ir yra vienas iš lengviausių automobilių Europos rinkoje. Kuris automobilis geriausias pasaulyje? Plonytė riba tarp keisto ir išskirtinio: 10 neįprastų automobilių (18).


Smart masinos svoris
Foto, video reportažai, komentarai, specialistų. Smart” pristatomi kaip neįprasti, ekologiški ir miestui ypač tinkantys automobiliai. Maksimalus leistinas svoris – 990 kilogramų. O vat su vyro mašina bijau vaiką vežti, man ji sunkiau vairuojasi. Smartui apsivertus stogas tures palaikyti zymiai mazesni svori. Tai automobilio modelio „Smart“ pavadinimas, priklausantis. Kokios mašinos, kur geriausia mokintis ir ar išvis aš čia ne nesąmones skiedžiu su tom.


Noriu paklaust o SMART automobiliai netinkantys B1 kategorijos. D Smart TV LED televizorius 42LA860V su Magic Remote nuotolinio valdymo.

Smart masinos svoris
Ultra HD“ Smart TV televizorius 49UH6507 su „WebOS 3. PxAxI (be stovo), 1106 x 646 x 77 mm. Motorinės šlavimo mašinos - svoris 76 kg. Gamintojas: Texas Variklis: Powerline. Smart“ greitai populiarėja tarp žmonių, kurie vertina komfortą, saugumą ir manevringumą. Visi „Smart“ modeliai turi gerą įrangą, o mažesnis svorio centras.


Smart Check sistema Diamond Drum Greitasis skalbimas ciklas. Organišką skalbimo mašinos dizainą papildo platus ekranas su plačiais mygtukais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...