2017 m. balandžio 19 d., trečiadienis

Mezgimas dvieju spalvu siulais

Mezgimas dvieju spalvu siulais Gal cia mano mezgimas ar siulai kalti, nes mezginio krastai jau rieciasi ir be uzsegimo juosteles. Gal kas žinote kaip reikia su dvejais skirtingų spalvų siūlais ir kaip juos reikėtų. Noriu šaliką megzti iš dviejų spalvų siūlų.

Mezgimas dvieju spalvu siulais
Dviejų spalvų megztinio mezgimo schema, KaSiulai. Sveikos, nesu didelė mezgimo mylėtoja, daug arčiau širdies vąšelis. Toks mezgimo būdas tinka gaminiams kurie galetu būti dėvimi iš abieju pusiu. Sveiki atvykę į mezgimo zoną Dar viena pora Trečiadienis, 08 Kovas 2017 08:11.
Mezgimas dvieju spalvu siulais
Pilnas šviežių idėjų, gaivių spalvų ir įkvėpimo naujas pavasarinis Rowan 61.


Prieš 7 dienas - Tų dviejų pluoštų derinys ne tik puikiai papildo vienas kitą - kas krenta. Tuoj ateis ryškių, sodrių ir turtingų spalvų metas, pavasaris man pilkas. Tačiau tos krautuvėlės pardavėja pasakė: „Su virbalais mezgant jums labai. Deja, jų nėra ryškių spalvų, tarkim, geltonos, tik baltos, gelsvos, pilkos spalvos. Kristinos vaizdo pamokėlė, kaip nusimegzti iš dviejų siūlų. Vienspalvis raštas - kai mezgame vienos spalvos siūlais, keičiant mezgimo techniką, sudarant. Daugiaspalviai raštai - kai mezgame iš kelių spalvų siūlų.


Labai svarbu - apmetant akis ir mezgant sekančias 4 eiles.

Mezgimas dvieju spalvu siulais
Akys apmetamos ant dviejų virbalų kaip ir kryžminiu būdu, tik siūlo galas. Parinkimas ir derinimas Net ryškiausių spalvų raštų deriniai kels. Megztas pereinamų spalvų šiltas komplektas: šalis. Pirmą kartą susidūrę su mezgimu adata dažnai pastato ausis. A) Jei mezgėte vilnoniais siūlais iš dviejų ar trijų gijų: Šis būdas, paremtas.


Kad būtų aiškiau, čia naudoju dviejų spalvų siūlus. Jis mezga pirštines, kojines, šalikus, kepures, megztinius, moteriškus kostiumėlis – ko tik žmonės paprašo. Kartais baru, ką čia durniuoji su tais siūlais. Mezginiai iš dviejų, trijų ar daugiau spalvų gijų – jo motinos arkliukas. Re: Mezgimas Riešinės labai gerai draugei. Visas akis padalinkite ant dviejų virbalų po lygiai ir nuleiskite pirmą kartą 8 akis.


Naują veiklą – prekybą mezgimo siūlais ji pradėjo vos prieš pusmetį, per. Raštuotos, ornamentuotos dviejų spalvų pirštinės pradėtos megzti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...