2017 m. balandžio 19 d., trečiadienis

Neurochirurgas gvazdaitis

Neurochirurgas gvazdaitis Puikus gydytojas, savo profesijos tikras asas,atiduodantis savo žinias ir širdį pàcientams,doras žmogus. Esu laiminga ir dėkinga prieš 10 metų patekusi į jo. Neurochirurgijos klinikos vadovas gydytojas neurochirurgas doc.

Neurochirurgas gvazdaitis
Antanas Gvazdaitis, sukaupęs kelių dešimtmečių darbo patirtį, džiaugiasi. Stuburo neurochirurgijos skyriaus gyd. Galvos smegenų chirurgijos skyriaus gydytojas neurochirurgas, medicinos. Praėjusį ketvirtadienį KUL neurochirurgai A.
Neurochirurgas gvazdaitis
Gvazdaitis ir Kęstutis Jacikevičius, naudodamiesi neuronavigacine sistema, 62 metų Petrui.


Gvazdaitis nuo darbo atitrūksta aktyviai poilsiaudamas - jis mėgsta su burlente skrieti ežero paviršiumi. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Vienas skyrius (vedėjas Vytautas Grykšas) labiau. Galvoje aptikę auglį, neurochirurgai jai prognozavo likus gyventi penkerius. Tuo tarpu Kaune koncentruoti retas neurochirurgijos ligas bei vaikų. Negaliu atsakyti į paskaičiavimus, kuriuos atliko A. Ir taip pacientai bei jų artimieji turėtų vargti dėl to, kad kauniečiai ir vilniečiai neurochirurgai, regis, pritrūko pacientų. LND įstojo į Europos neurochirurgų draugijų asociaciją ir Pasaulio neurochirurgų draugijų federaciją.


Neurochirurgas gvazdaitis
LND eilę metu dalyvauja Pasaulio neurochirurgų federacijos (WFNS). Lietuvoje analizę ir pateikti siūlymus. Neurologijos ir neurochirurgijos klinika. Kauno kliniku "garsieji" neurochirurgai(cia jau kai kas ju pavardes minejo) savaime aisku liepe skubiai operuotis, bet nepaklausiau. Ministrė sako, kad Vilniaus ir Klaipėdos neurochirurgai sutiko, kad Kauno.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...