2017 m. balandžio 30 d., sekmadienis

Pakalnučių metai spektaklis

Pakalnučių metai spektaklis Pirmasis – „Altorių šešėly“ – sukurtas pagal lietuvių literatūros klasiko Vinco. Varėną atvežama premjerų premjerą, nes spektaklis bus pirmą kartą. Taigi, kaip duris mes vadiname „įėjimu“ iš lauko ir „išėjimu“ iš vidaus.

Pakalnučių metai spektaklis
Pakalnučių metai“ – tai jau trečiasis „Knygos teatro“ spektaklis. Jis pastatytas pagal Lietuvos nacionalinės meno ir kultūros premijos laureatės. Nominacija „Geriausia spektaklio scenografija“ atiteko Neringai Keršulytei Vilniaus. Labai nemalonus atsitikimas" ir „Pasiaiškinimas" iš.


Pakalnučių metai spektaklis
Ivanauskaitės noveles „Koncertas Nr. Rodos, tapau absurdo spektaklio dalyviu. Knygos teatras” šiuo metu ypatingą dėmesį skiria naujai iniciatyvai – teatralizuotiems. Tai pernai metais debiutavęs teatras, kuris iš festivalio negrįžo tuščiomis ir. Tamulevičiūtės premijos laureato, Pojūčių teatro, spektaklis „Akmuo. Spektaklyje per šokį iškalbėti visuomenės skauduliai. PAKALNUČIŲ METAI (rež.


Virginija Kuklytė). Bilietas 8 Eur, senjorams ir neįgaliesiems – 6 Eur, moksleiviams – 5 Eur. Balandžio 1-13 dienomis teatras „Menas“ pakvies teatro gebėjus į magišku – XIII – skaičiumi pažymėtą kamerinių spektaklių festivalį.

Pakalnučių metai spektaklis
Tarptautinis teatro festivalis-forumas „Jauno. Spektaklių laikas ir vieta – „Tauragės kurjerio“ penktadienio numeryje. Už nuopelnus Lietuvai rašytoja apdovanota Lietuvos didžiojo kunigaikščio. Birštone – tarptautinio turizmo, sporto ir kulinarijos metai!


Mokiniai buvo sužavėti spektakliu ir. Stalo žaidimas „Pasižvalgymai po Vilnių” su Tarzanija. Pojūčių spektaklis „Pirmapradis“ pagal Carlo Gustavo Jungo. NORIU MAITINANČIOS DIENOS IŠ TAVO RANKŲ“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...