2017 m. balandžio 30 d., sekmadienis

Kaip vadinasi džiovinti persikai

Kaip vadinasi džiovinti persikai Minkštimas geltonas arba baltas, sultingas, saldžiarūgštis. Dėl šios kategorijos produktų galite kreiptis į atstovą: Nerijus Sereika. Džiovinami vaisiai palengvėja apie 8 kartus.

Kaip vadinasi džiovinti persikai
Parduotuvėse galima rasti pačių įvairiausių džiovintų vaisių. Kokiomis savybėmis jie pasižymi ir ką reikėtų apie juos žinoti? Didmeninė ir mažmeninė prekyba aukščiausios rūšies riešutais.


Taip pat išmoko džiovinti vaisius, taigi galėjo maitintis jais ir ne sezono metu.

Kaip vadinasi džiovinti persikai
Daugiausiai džiovintų abrikosų į Lietuvą atkeliauja iš Turkijos. Abrikosai pradėti auginti Kinijoje prieš 4000 metų. Persikai, džiovinti turi 325 kalorijos, kurios yra 100 g. Kalorijų skaičiuoklė yra naudinga ne tik sportuojantiems ir besirūpinantiems savo maisto planu, bet ir. Moksliškai įrodyta, kad džiovinti abrikosai. Tad juos ypač pravartu dažniau valgyti tiems, kurių silpnesnė širdies – kraujagyslių sistema.


Taigi, ką mes iš tiesų žinome apie džiovintų vaisų naudą? Labai skanu su krienų padažu ar bruknių džemu. Jei jis yra džiovinti, tai geriau naudoti persikų pyragas ar kompotą, bet ne valgyti žalias.

Kaip vadinasi džiovinti persikai
Ekspertai aromaterapija įrodė, kad šio vaisiaus. Pavyzdžiui, obuoliai, persikai, vynuogės, mėlynės priskiriamos prie vaisių. Nors džiovinti vaisiai yra labai naudingi sveikatai ir turi daug vertingų.


O jų taip trūksta žiemą, kai sumažėja šviežių. Ekologiški džiovinti persikai (250 g). Norint turėti sveiką stuburą, netradicinės medicinos šalininkai pataria kiekvieną vakarą prieš miegą pusantro mėnesio suvalgyti po vieną figą, penkis džiovintus. Prekyboje – nesaugus džiovintų vaisių mišinys cukruje ir džiovinti. Punios kultūros namai03-17, pnGrupė KITAVA pristato.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...