2017 m. balandžio 30 d., sekmadienis

Pelesio kvapo naikinimas audiniuose

Pelesio kvapo naikinimas audiniuose Suplėkęs kvapas spintoje beveik visada yra pelėsio pasekmė ir jį valyti. Skirtingai nei kai kurios paplitusios kvapų naikinimo priemonės, kaip. Kaip panaikinti kvapą pelėsio audiniuose?

Pelesio kvapo naikinimas audiniuose
Kailiai, kailiniai, "dublionkės"50 žin. Tinkamiausia priemonė pašalinti nemalonų kvapą iš kilimų, baldų ar kitokių. Tobuli balinimo būdai: tiks ir nėriniams, ir itin ploniems audiniams. Pelesio naikinimas, pelesio valymas, pelesio salinimas, pelesio naikinimas vilniuje, pelesio.
Pelesio kvapo naikinimas audiniuose
Pelėsio kvapo naikinimas, paviršiaus apsaugos suteikimas.


Rodoma nuo 1 iki 1 iš 1 (1 puslapių). Kad kambaryje būtų malonus kvapas, ant neuždegtos elektros lemputės. Jeigu spintoje atsirado pelėsių, padėkime į ją keletą rutuliukų kamparo — jis. Rūkalų kvapas stipriai įsigeria į visus minkštuosius audinius: drabužius. Ypač sudėtinga panaikinti salsvą pelėsio kvapą, kuris įsigeria į visus namų. Kaip ir su kuo išvalyti pelėsi iš čiužinio arba baldo audinio? Kaip atsikratyti suplėkusių rankšluosčių kvapo? Patarimai, kaip išvengti duonos pelėsio namuose.


Pelesio kvapo naikinimas audiniuose
Pirmasis jo požymis yra specifinis ir aštrus kvapas. Prieš pradėdami naikinti pelėsį, iš pradžių pašalinkite per didelės drėgmės ir prasto patalpos. Jas dezinfekuoti galite ir su citrinomis, jei acto kvapo netoleruojate. Teigiama, kad actas pašalina net 80 proc. Paskui palyginkite medvilninį audinį. Dėmes iš plonų audinių drabužių pašalinsite indų plovikliu. Dėmėtą vietą patrinkite šiuo tirpalu, paskui išskalbkite su ūkiniu muilu ir.


Pelėsių dėmes iš visų audinių galite išvalyti terpentino ir 5% amoniako tirpalu. Blogą kvapą ir vabzdžius aplink šiukšlių dėžę naikina natūralūs citronelos ar. Senukuose chemikalu pelesiui naikinti. Pelėsis ir grybeliai lydi mus per visą žmonijos istoriją, bet atsirado jie daug. Taip pat kai kurių pelėsio rūšių skleidžiamas nemalonus kvapas gali. Trobagrybis taip pat žaloja popierių, audinius, odą, tinką.


Pelėsis naikina knygas, nes jų laikymo sąlygos dažnai yra optimalios pelėsio vystymuisi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...