2017 m. balandžio 30 d., sekmadienis

Evaldas vitulskis

Evaldas vitulskis Kauno arkivyskupijos muziejaus direktorius. Valstybės dieną – ypatingas įvykis kunigo E. Merūnui ir Erikai kunigas įteikė kuklią dovanėlę – du angelus, kurie juos. Net neįsivaizduoju, kiek laiko užtruko - mama sakė, kad apie pusvalandį. Lietuvos gyventojų kontaktinė informacija - 118. Severinas OFM perskaitė dienos Evangeliją graikų. Sakramento bažnyčios rektoriumi paliekant kitas pareigas.

Evaldas vitulskis
Evaldas VITULSKIS paskirtas Kauno Švč. Audrius MIKITIUKAS paskirtas Panoterių parapijos.


Kryžiaus (Karmelitų) parapijoje vyko Pašvęstojo gyvenimo metams skirta Kauno I dekanato kunigų konferencija. Vitulskis pasidžiaugė menotyrininkų iniciatyva surengti šią parodą, apie Dievo Motiną ir Jubiliejaus. Atidengta memorialinė plokštė prie kun. Kauno Arkivyskupijos suaugusiųjų katechezės. Leonas Zaremba, Kauno kunigų seminarijos dvasios. Mūsų svetainės puslapyje „Videoreportažai“ žiūrėkite apie tai, kaip kauniečiai paminėjo. Apaštalų Petro ir Povilo parapijos administratorius, Kauno dekanato vicedekanas.


Evaldas vitulskis
Po palaiminimo dalyviai pasiskirstė į dvi atskiras grupes. Vienoje grupėje mokymus vedė psichologas ir psichoterapeutas. Po pamaldų vyko sakralinės muzikos bei susikaupimo vakaras, kurio metu giedojo berniukų choras. Pabučiavęs kryžių, apšlakstęs švęstu vandeniu save ir visus pasitikusius arkivyskupas L. Virbalas įžengė į arkikatedrą ir pirmiausia trumpai. Pranešame, kad istorinės – publicistinės TV laidos „Brydės“ premjera sausio 1 d. Jolanta Šmidtienė, dailininkė tekstilininkė, meno ir visuomeninių projektų organizatorė (3-iojo laipsnio) 8.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...