2017 m. balandžio 14 d., penktadienis

Populiariausios pasaulio kalbos

Populiariausios pasaulio kalbos Teigiama, kad šiuo metu pasaulyje egzistuoja apie 7000 skirtingų kalbų. Nemažoje dalyje valstybių, kurių šiuo metu yra 196, kalbama keliomis. Dažnai apibūdinama kaip romantiškiausia kalba pasaulyje, prancūzų.

Populiariausios pasaulio kalbos
Sužinokite kokios populiariausios užsienio kalbos 2016 m. Kinų arba mandarinų – tai kalba, kuria kalba didžioji pasaulio gyventojų dalis. Kiekvienos šalies vystymosi istorijoje labai svarbią vietą užima jos kalbos evoliucija. Svarbiausia kalbos paskirtis – būti žmonių bendravimo priemone, atlikti.
Populiariausios pasaulio kalbos
Populiariausia – kinų kalba, kuria kalba daugiau kaip 1,3 milijardo pasaulio žmonių. Pasaulio kalbos gali būti skirstomos į kalbų šeimas.


Kalbų šeima yra genetiškai susijusios, t. Išvardinkite tris populiariausias pasaulio kalbas paeiliui. Visose tinkluose populiariausia kalba buvo anglų, kas neturėtų stebinti. DELFI - Jau gerą šimtmetį pasaulyje dominuoja anglų kalba. Vis tik ar ji išliks ateities kalba? Norint, kad mandarinų kalba (bendrinė kinų kalba). Pas mus lyg ir „pamirštama“, prancūzų kalba iki šiol yra viena populiariausių pasaulio kalbų.

Populiariausios pasaulio kalbos
Mokykimės anglų kalbos kartu su populiariausių pasaulio pasakų herojais! Europos Sąjungos gyventojas, be savo gimtosios, turėtų mokėti bent dvi.


Ja pasaulyje kalba daugiau nei 7 milijonai žmonių, daugiausia - Izraelyje, taip pat pasaulio. Lietuvių kalbos studijos vykdomos daugelyje pasaulio. Anglų ir ispanų yra lengviausios ir populiariausios kalbos pasaulyje. Ispanų kalba yra gimtoji didesniam skaičiui žmonių nei anglų ir kartu net. Vis daugiau studentų savo mokslinių darbų santraukas versti į užsienio kalbas patiki vertimų biurams, pastebi LRT.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...