2017 m. balandžio 30 d., sekmadienis

Sukulentai prieziura

Sukulentai prieziura Jų gerbėjai buriasi į mylėtojų klubus, apie šiuos augalus diskutuoja forumuose. Ypač vasarą sukulentai mėgsta gryną orą. Sukulentų auginimo gudrybės, kaip sukurti sukulentų.

Sukulentai prieziura
Kai kurie sukulentai auga šakodamiesi tarsi krūmeliai ar medeliai. Tereikia truputį pagenėti, ir jie taps nuostabiomis medžių kopijomis. Anot garsaus prancūzų botaniko Patricko Blanco, sukulentai yra vieni universaliausių ir lengviausiai komponuojamų augalų pasaulyje. Visi sukulentai paprastai mėgsta maudytis saulės spinduliuose.
Sukulentai prieziura
Ryški šviesa jiems reikalinga kaip žmogui oras.


Tačiau nereikia to baimintis, kadangi tik nedaugelis sukulentų dauginasi taip lengvai. Ciklamenas: auginimas ir priežiūra namų sąlygomis. Kitur šie sukulentai vadinami gyvaisiais akmenimis (living stones). Aplenkite gamtą: pavasarį žydinčių svogūninių gėlių priežiūra ir sodinimas. Kambarinių augalų priežiūra labai priklauso nuo metų laiko. Visus tris žiemos mėnesius šilokai, sukulentai ir kaktusai, jei laikomi 8–10 °C temperatūroje. Bendros žinios apie kaktusų ir sukulentų priežiūrą (foto). Kaktusas – labiausiai paplitęs augalas iš visų, kuriuos galima sutikti.


Sukulentai prieziura
Tai labai dažnai gali būti tik sukulentai, kurių vardai yra kartais sunku. Gėlių priežiūra išvykstant atostogų PASIRŪPINKITE GĖLĖMIS. Substratas: 1 dalis kaktusų ir sukulentų žemių, 1 dalis smėlio + papildomai galima pridėti skaldytos molio plytos ir medžio anglies. Ivanauskaitė kaktusų turi 300, o sukulentų net neskaičiuoja, nes juos. Kaunietė puoselėja nemažą kaktusų ir sukulentų kolekciją. Prieš persodinimą augalas laistomas (išskyrus sukulentus) tiek, kad permirktų visas gniužulas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...