2017 m. balandžio 30 d., sekmadienis

Spalvu terapija knyga

Spalvu terapija knyga Pasitelkite savo kūrybiškumą pabėgti nuo streso. Graži knyga, kuri gali tapti tik dar gražesnė, kai pripildysite ją spalvų! Mėgaukitės kūrybos valandėlėmis su šia nuostabia spalvinimo knyga.

Spalvu terapija knyga
Kūrybiškos, modernios ir sofistikuotos meno terapijos knygos. Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 10 €. Pirmoji knyga, kurią su leidykla „Obuolys“ norime padovanoti skaitytojams, – „Murkianti spalvų terapija. Nuo stambių, paprastų plotų iki pačių mažiausių detalių – piešiniai patrauks tuos.
Spalvu terapija knyga
Birutė apie spalvų terapiją spalvinant įvairius raštus sužinojo iš savo bendradarbės, kuri parodė darbo knygą su spalvinti.


Pernai rudenį Prancūzijoje spalvinimo knygų suaugusiesiems buvo parduota. Adult Coloring Book Sale: up to 45% off! Perkant daugiau galima derėtis arba dovana 24 spalvų pieštukų rinkinys. Raktažodžiai: meno terapija, specialieji poreikiai. Meno terapijos procesas paremtas tuo. Dailės terapija, mokomoji knyga, Kaunas, Vitae litera. Didžioji mandalų knyga" arba meno terapija namuose.

Spalvu terapija knyga
Spalvų poveikis buvo tiriamas ir nau-.


Johanna Basford iš Jungtinės Karalystės. Pasaulyje plinta nauja mada – spalvinimo knygos suaugusiems. Kūrybos terapijos namų vadovė Aušra Šūmakarienė. Pavirtę spalvų ir formų simboliais jie tarsi užfiksuojami ir leidžia į daug ką. Ne veltui spalvų terapija buvo pasitelkiama jau senovėje. Vis labiau populiarėja meno terapijos knygos suaugusiems, jau sukaupiau nemažą kolekciją.


Ir pati sau pripirkau, ir dovanoms, ir pati dovanų. Spalvinimo knygos suaugusiems ir mandalų terapija. Dauguma psichologų į spalvų terapiją žvelgia skeptiškai ir tikina, kad. Tai lyg tuščias knygos lapas, laukiantis, kol jame bus užrašyta istorija. ClippedOnIssuu from Spalvu terapija kurybinis spalvinimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...