2017 m. balandžio 13 d., ketvirtadienis

Vaikų mintys apie šeimą

Vaikų mintys apie šeimą Jeigu augi šeimoje, tai tu – PATS LAIMINGIAUSIAS VAIKAS! Vaikai – tai Dievo DOVANA, kurią gavę įsipareigojam juos besąlygiškai mylėti, gerbti, saugoti ir išauklėti geresniais žmonėmis, negu esame. Ką vaikai galvoja apie savo šeimą, apie kiekvieną iš jos narių?

Vaikų mintys apie šeimą
Kaip jie jaučiasi gyvendami šeimoje? Savo mintis apie šeimą išsakė Ignalinos. Gražios ir gilios mintys, gražiausi žodžiai apie vaikus.


Tikime – kai prireikia rasti sveikinimą ar palinkėjimą užeinate.

Vaikų mintys apie šeimą
Spauskite ant paveikslėlio, jis pasididins. Vaikai ir paaugliai prišneka smagiausių dalykų. Tik savo nuomonę apie tėvus dažniausiai nutyli. JAV mokytojai vaikams davė užduotį pasidalinti mintimis. Sakoma, kad kiekvienas vaikas yra genijus. Paskaičius šias mažylių mintis apie meilę nekyla nė menkiausios abejonės - jaukios, tyros ir tikros išminties kupinos.


Savaitgaliui siūlome linksmų vaikų minčių apie tokius paprastus dalykus kaip, kas yra maistas, pilvas, ar kiek sudėtingesnius - laimę. Užsienio mokslininkai uždavė klausimą „Kas yra meilė? Gražūs žodžiai apie vaikus ir šeimą.

Vaikų mintys apie šeimą
Tėtis su sūnumi vaikščiojo po krautuvėles ir dideles universalines. Prasmingi žodžiai apie kūdikius, vaikus, mamas, motinystę. PRASMINGOS MINTYS APIE VAIKUS IR TĖVYSTĘ.


Nekliudykite savo vaikams, kurdami jiems lengvą gyvenimą. Kelios tai jo, bet kitos tai tikrai vaikų gali būt. Juokingos žmonų mintys apie santuokinį gyvenimą. Valentino dieną, Vilniaus vaikų lopšelio-darželio "Žibutė" šešiamečiai (mano dukters Saulės draugai) dėstė savo mintis apie meilę. Vaikai suteikia darbui džiaugsmo, o nesėkmės dėl jų atrodo skaudesnės; vaikai gyvenimą daro malonesnį. Meilė - yra esminė vaisingumo dvasia: jos pagrindinis tikslas - kurti gyvenimą.


Montesori Vaikams privalome duoti du dalykus - šaknis ir sparnus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...