2017 m. balandžio 13 d., ketvirtadienis

Kojiniu mezgimas naujagimiui

Kojiniu mezgimas naujagimiui Tam, kad mezgant negautumėte persuktų akių. Nes tada yra pakankamai sunku megzti kojinę, ir mezginys atrodo ne taip jau gražiai. Pagrinde todėl, kad labai gąsdino kulno mezgimas.

Kojiniu mezgimas naujagimiui
Visada norėjote išmokti megzti savo mažajam princui ar princesei kojinytes? Visų pirma, kojinės dažniausiai mezgamos iš vilnonių siūlų. Nusprendžiau įdėti kojinių mezgimo aprašymą į puslapį. Karts nuo karto vis prisireikia, o mezgant porą kart per metus kojines, vis pasimiršta šis.


Kojiniu mezgimas naujagimiui
Mezgiau iš vilnoninių siūlų, specialiai šiurkštesnių, kad naujagimiui padukus. Aprašymai, Batukų aprašymas, Kojinytės, Mezgimas, Vaikams. Kaip gaila, kad man numegzti vilnones kojines yra neįmanoma misija. Kaip ir žadėjau - surašysiu kaip aš mezgu kojines. Apie patį šitos kojinės mezgimą - šitas, atrodo, niekuo per daug. Gal galit apytiksliai pasakyti, kiek centimetrų yra naujogimio pėdutė, nes noriu numegzti vilnones koinytes, o nežinau kokio ilgio jos turi būti? Kepurytė naujagimiui "Ežiukas" Pamokėlę.


Karoliukų vėrimas Pradinis puslapis » Albumai » Jolitos rankdarbiai. Aciu labai dabar galiu pradeti megzti kelnytes o naujagimiui ka turit kokiu graziu.

Kojiniu mezgimas naujagimiui
Kojinių mezgimas nuo pirštų galų Dar viena pamokėlė kaip megzti kojines. Noriu numegzti būsimam naujagimiui kojinaites. Pats principas tas pats kaip kumštinių mezgimas (yra pradžiamokslyje), tik mažesnės ir. Mezgimas virbalais »» Puskojinės mezgamos 5 virbalais apskritai, dažniausiai.


Manoma, kad vilnos poveikis panašus į akupunktūrą, o mezgimas bene geriausiai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...